MacOS Sierra 10.12.5 Update Udgivet

Apple har udgivet MacOS Sierra 10.12.5 til Mac-brugere. Opdateringen til små opdateringer til Sierra indeholder sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og det anbefales derfor at installere for alle brugere, der kører en tidligere MacOS Sierra build.

En separat sikkerhedsopdateringsudgivelse er tilgængelig for Mac-brugere, der kører OS X El Capitan og Yosemite.


Separat fra Mac OS opdateringen har Apple udgivet iOS 10.3.2 til iPhone og iPad, watchOS 3.2.2 til Apple Watch og tvOS 10.2.1 til Apple TV.

Sikkerhedskopier altid en Mac, før du installerer systemopdatering. Sikkerhedskopiering via Time Machine er let og anbefalet.

Opdatering til MacOS 10.12.5

Mac bruger kører Sierra kan finde "MacOS Sierra Update 10.12.5", der nu findes i fanen Mac Updates "Updates", tilgængelig via Apple-menuen og vælge "App Store". App Store er langt den mest direkte og nemmeste metode til at få en softwareopdatering til Mac OS.

iTunes 12.6.1 er også tilgængelig.

Tilsvarende er App Store-opdateringen "Sikkerhedsopdatering 2017-002" tilgængelig til Mac'er med OS X El Capitan og OS X Yosemite.

En anden mulighed er for Mac-brugere at downloade 10.12.5 og installere med en Combo Update eller pakkeopdatering, disse filer kan hentes fra Apple her.

Mindre fejlrettelser nævnt i MacOS 10.12.5 Release Notes

Ingen større nye funktioner er inkluderet i MacOS 10.12.5. Udgivelsesnotater, der ledsager downloadingen, tyder på, at Mac OS 10.12.5 løser et problem med lydstamming og USB-hovedtelefoner, understøtter en Windows 10-opdatering i Boot Camp, og nogle forbedringer af, hvordan Mac App Store håndterer fremtidige softwareopdateringer. Noterne, der ledsager softwareopdateringen, foreslår også, at sikkerhedsopdateringer er inkluderet i udgivelsen, hvilket typisk hjælper med at beskytte en Mac mod teoretiske kompromiser.

Denne opdatering:

Løser et problem, hvor lyden kan stamme, når den afspilles via USB-hovedtelefoner.

Forbedrer Mac App Store-kompatibiliteten med fremtidige softwareopdateringer.

Tilføjer understøttelse til mediefri installation af Windows 10 Creators Update med Boot Camp.

Tilføjer understøttelse af flere digitale kamera RAW-formater.

Løser et problem, der påvirker nogle virksomheder og uddannelseskunder, der kan få systemdatoen til at blive indstillet til år 2040.

Forhindrer en potentiel kernel panik, når du starter fra et NetInstall-billede. Denne løsning er tilgængelig, når du starter fra et NetInstall-billede, der er oprettet fra MacOS 10.12.5-installationsprogrammet.

Separat kan brugere af iPhone og iPad downloade iOS 10.3.2 opdatering via indstillinger watchOS 3.2.2 til Apple Watch og tvOS 10.2.1 til Apple TV. Disse opdateringer er også små punktudgivelser med vægt på fejlrettelser.