Sådan konverteres videoer til iTunes-format til afspilning på en Apple IPod

Så du har alle disse fantastiske videoer på din computer, men de forbandede ting er ikke kompatible med din iPod. Husk den pålidelige gamle kopi af iTunes, du bruger til at overføre indhold til din iPod? Nå, det kan også konvertere eksisterende videoer til formater, der er kompatible med iOS-enheder, inklusive din iPod.

Trin 1

Start iTunes på din computer, og importer din video til iTunes-biblioteket. Hvis du aldrig har importeret en video før, skal du bare klikke på "Filer" i hovedmenuen i iTunes, vælge "Føj til bibliotek" eller "Føj fil til bibliotek", gå til videoen og dobbeltklik på den.

Trin 2

Vælg din video i iTunes-biblioteket, klik på "Avanceret" i hovedmenuen, og vælg "Opret iPod eller iPhone-version" for at starte konverteringsprocessen. Du ved, at konverteringsprocessen er begyndt, når konverteringsikonet vises på venstre side af iTunes.

Trin 3

Dobbeltklik på den nye video i iTunes-biblioteket for at teste, at den konverteres korrekt. Fordi iTunes opretter en ny version af videoen, når den konverterer originalen, vil du se to videofiler med samme navn. Vælg den med M4V-udvidelse.

Trin 4

Tilslut din iPod til din computer via Wi-Fi eller iPods USB-kabel. Klik på navnet på din iPod i højre side af den vandrette fanelinje i iTunes.

Trin 5

Klik på fanen "Film" i iTunes, vælg din video, og tryk på knappen "Synkroniser" for at overføre videoen til din iPod. Igen, fordi iTunes oprettede en ny version af videoen, da den konverterede originalen, vil du se to filer med samme navn. Vælg den med M4V-udvidelse.

Skub din iPod ud, og åbn videoen for at teste, at den afspilles korrekt.