Sådan hentes en fuld MacOS High Sierra Installer App

Mange Mac-brugere, der forsøger at downloade MacOS High Sierra fra Mac App Store, opdager, at en lille 19 MB-version af "Install macOS High Sierra.app" downloads til mappen / Programmer på mål Mac, i stedet for det komplette 5, 2 GB Installer applikation til macOS High Sierra. Dette er irriterende, fordi det forhindrer en enkelt download fra at blive brugt på flere computere, plus det lille installationsprogram kræver en internetforbindelse under brug for at downloade resten af ​​High Sierra-opdateringsfilerne. Desuden forhindrer den lille 19 MB ufuldstændige installatør, at brugere kan oprette et MacOS High Sierra USB-installationsdrev eller andre brugerdefinerede opdateringsfunktioner, der er tilgængelige via kommandolinjen, som at springe over APFS-opdateringen.

Denne vejledning viser dig en løsning, der giver Mac-brugere mulighed for at downloade hele MacOS High Sierra "Installer MacOS High Sierra.app" -filen på 5, 2 GB med det komplette installationsprogramværktøj og alle dmg-filer og tilhørende Install macOS High Sierra.app/ Indhold / Ressourcer / værktøjer, snarere end det lille ufuldstændige afkortede installationsprogram på 19 MB.

Sådan hentes det fulde "Installer macOS High Sierra.app" -program

Advarsel: Denne metode er baseret på et tredjepartsværktøj fra en uverificeret tredjepartskilde, hvis du ikke er fortrolig med at bruge ubevidst og uverificeret software, og hvis du ikke forstår risiciene i forbindelse med brugen af ​​potentielt tvivlsom software, skal du ikke følge denne proces. Dette gælder kun for avancerede brugere.

  1. Gå til dosdude1.com her og download High Sierra patcher ansøgningen *
  2. Start "MacOS High Sierra Patcher" og ignorér alt om patching, men træk i menuen "Værktøjer" og vælg "Download MacOS High Sierra"
  3. Bekræft at du vil downloade hele MacOS High Sierra installeringsprogrammet, og peg det til et sted for at gemme på den lokale harddisk
  4. Patcher-appen meddeler dig, hvornår downloadet er færdigt, når det er færdigt at downloade stop af patcher-appen
  5. Find den "Installer MacOS High Sierra.app" -fil, du downloadede, det vil være det komplette installationsprogram med det fulde indhold / ressourcer / værktøjssæt til rådighed

* Programmet "macOS High Sierra Patcher" er beregnet til dem med ikke-understøttede Mac og Hackintosh-brugere, men enhver Mac-bruger kan bruge appen til at kunne downloade den komplette installationsfil fra Apple-servere. Kilden til denne patcher ansøgning er en MacRumors Forums

Du kan bekræfte, at du har den komplette installation af MacOS High Sierra.app-applikationen ved at hente information om filen. Det komplette installationsprogram skal være omkring 5, 2 GB i stedet for den lille 19 MB ufuldstændige installatør, der kræver yderligere downloads.

Hvorfor får nogle brugere en lille ufuldstændig version af MacOS High Sierra-installationsprogrammet fra App Store?

Dette er endnu ikke kendt, men det sker med den endelige version af MacOS High Sierra-installationsprogrammet samt med nogle af betaversionerne.

Det er uklart, hvorfor nogle brugere får en 19MB-version af "Installer macOS High Sierra.app", når de hentes fra App Store, mens andre brugere får den komplette 5.2GB-version af "Installer macOS High Sierra.app", når de downloades fra App butik. Det er interessant, at når en bruger ender med 19 MB-versionen af ​​den ufuldstændige installatør, synes det at være det eneste, der vil downloade for den bruger, uanset hvor mange gange den ufuldstændige installationsprogram slettes og downloades.

Installationsstørrelsen og fuldstændighedens inkonsekvens forekommer tilfældigt og har ingen relation til diskplads, betaversøgning, softwarekatalog og andre teorier synes også at være forkerte.

Kender du til en anden metode til at downloade den komplette MacOS High Sierra installeringsprogram rathe end den lille ufuldstændige installatør, der kommer til nogle brugere i Mac App Store? Lad os vide i kommentarerne!