Sådan konverteres RAR-spil til ISO til PSP

Sony PlayStation Portable er en videospilenhed, der blev udgivet i 2005. Hvis du har en PSP, der kører brugerdefineret firmware, ved du sandsynligvis alt om ISO-spil og RAR-arkiver. Mange gange placerer uafhængige udviklere deres oprettede spilfiler, ISO, i et arkiv kaldet en RAR. Dette giver dig mulighed for at komprimere ISO, hvilket gør det lettere at downloade. Du bliver først nødt til at udtrække ISO fra RAR-arkivet, før du bruger det på PSP.

Download et af udpakningsprogrammerne fra sektionen Ressourcer. Alle arbejder nøjagtigt det samme, så det er et spørgsmål om præference.

Find de RAR-filer, der skal ekstraheres. RAR-filer findes i et par forskellige formater. Hvis du har mange filer, der har "partXXX.rar" med X'erne som sekventielle numre, skal du højreklikke på "part001.rar" -filen. Hvis du har RAR-filer, der har ".rXX" i slutningen (igen med X'erne som sekventielle numre), skal du højreklikke på ".rar" -filen. Dette er normalt i slutningen af ​​listen over RAR-filer.

Klik på "Uddrag" fra den menu, der vises, og klik på "OK" for at udtrække ISO-filen fra RAR-arkivet. Dette kan tage et par minutter afhængigt af, hvor stor ISO-filen er. ISO ekstraheres til den samme placering i RAR-arkivet.

Advarsler

Download ikke ISO-detailfiler. Det er ulovligt.