Sådan optages tv-programmer med en bærbar computer ved hjælp af HDMI

Elementer, du har brug for

  • Computer TV-tuner

  • HDMI-kabler

  • Kildesignal

Tilslutning af en digital tv-tuner og installation af optagesoftware på din bærbare computer giver dig mulighed for at bruge computeren som en digital videooptager til optagelse af tv-programmer. Nogle computere har en indbygget tuner, mens andre kan tilsluttes en ekstern tuner med et HDMI-kabel (high-definition media interface), der overfører video og lyd i en forbindelse. Interne PCI-kort til desktops fungerer ikke på en bærbar computer, så du får brug for en ekstern, selvstændig tv-tunerboks.

Installer optagesoftwaren, der følger med tuneren på din bærbare computer, hvis den bærbare computer ikke allerede er udstyret med et optagelsesprogram, såsom Windows Media Center. Anbring cd-softwaren i computeren, og følg instruktionerne på skærmen for installation, hvilket typisk indebærer at klikke på knapper på skærmen.

Tilslut kabelboksen eller andet kildesignal til tuneren med et HDMI-kabel, og drej om nødvendigt stikket i hver ende for at passe til portens sekskantede form.

Tilslut et andet HDMI-kabel fra tunerens output til en port på din bærbare computer.

Tænd for kildesignalet, tuneren og den bærbare computer.

Dobbeltklik på det program, der bruges til visning og optagelse af tv, enten den software, der fulgte med tuneren, eller den forudinstallerede software på den bærbare computer.

Klik på den kanal, du vil optage på din bærbare computer, ved hjælp af de små skærmbilleder af hver kanal, der vises på LCD'et. Klik på "optag" -knappen med cirklen i midten nederst på skærmen for at optage tv-showet. Klik på knappen "stop" med firkanten i midten, når du er færdig.

Vælg "File" og klik på "Save" for at indtaste et navn til programmet og gemme det på den bærbare harddisk.

Tips

Nogle gange kan du finde videoblinkene på nogle tv-optagelser. Hvis dette sker, skal du sikre dig, at du har den nyeste software fra producenten af ​​tv-tuneren. Deaktivering af dynamisk kontrast på dit grafikkort kan også rette blitzene.

Advarsler

Copyright-beskyttede HDCP-videoer kan normalt ikke optages ved hjælp af en TV-tuner.