Sådan løses udvaskede fotos

Elementer, du har brug for

  • Hjemmecomputer

  • Adobe Photoshop-software eller lignende fotoredigeringssoftware

Efter at have tilbragt en dag med at skyde, er du sandsynligvis begejstret for at komme hjem, uploade dine billeder til din computer og begynde at redigere. Til din skuffelse opdager du gennem en forkert eller vanskelig eksponering, at et antal af dine billeder skylles ud som følge af overeksponering eller blæst ud af himlen (ingen detaljer på himlen; det ser bare ud som et stort hvidt område). Dette er ikke ualmindeligt og er relativt let at rette, så længe der er digitale data i de udvaskede sektioner, som et redigeringsprogram kan justere (der er et antal fotoredigeringsprogrammer til rådighed; Photoshop er et af de mest almindelige programmer, der bruges af fotografer. ).

Upload dine fotos til din computer, og åbn Adobe Photoshop-editor.

Vælg det foto, du vil redigere, ved at klikke på "fil" i navigationslinjen, vælg derefter "Åbn" i menuen, find det foto, du vil redigere, og klik på "Åbn".

Brug navigationsvinduet "Lag" i højre side af skærmen til at højreklikke på dit fotografi øverst i navigationsvinduet. Dit fotografi får navnet "baggrund". Når du har højreklikket på dette ikon, vises en menu; vælg "duplikatlag." Et lag er som et nyt ark gennemsigtig film, du lægger oven på dit billede. Du kan justere forskellige sektioner af dit foto ved at bruge forskellige lag til hvert afsnit, der skal redigeres. Når du har valgt dette lag, oprettes det et nyt lag kaldet "baggrundskopi".

Dobbeltklik på "baggrundskopi" -laget. Dette åbner en ny menu med titlen "lagstil." Klik på "blend mode" og vælg "multiplicer" i den nye menu. Der vil være en justeringsskyder med titlen "opacitet". Juster skyderen, indtil du når den eksponering, du ønsker for dit foto. Klik på "ok" i menuen "lagstil", og ændringerne foretages i dit foto.

For at gemme dit justerede foto skal du klikke på "lag" i navigationslinjen, rulle ned mod bunden af ​​menuen og vælge "fladbillede". Når dette er gjort, kan dit foto gemmes som en JPEG-fil til udskrivning.