Sådan bruges WBFS Manager til at formatere dit USB-drev

WBFS Manager er et computerprogram, der giver dig mulighed for at formatere og partitionere et USB-drev, der kan læses af Wii-konsollen. WBFS Manager giver dig mulighed for at indlæse Wii-spil fra din harddisk eller en Wii-disk, så du kan beholde sikkerhedskopier af dine Wii-spil. Du kan hurtigt formatere og indlæse Wii-sikkerhedskopier og spille dem gennem din yndlings USB Loader ved hjælp af WBFS Manager.

Indsæt USB-drevet i en tilgængelig USB-port på computeren.

Dobbeltklik på "Denne computer" og højreklik på USB-drevet. Vælg "Format", og klik på felterne "FAT32" og "Hurtigt format. Klik på" OK "for at formatere drevet.

Åbn WBFS Manager-programmet ved at dobbeltklikke på det.

Klik på drevets rulleliste, og kontroller, at USB-drevet er valgt. Tryk på knappen "Opdater", hvis det er nødvendigt for at få vist drevet.

Klik på "Format" -knappen, og du bliver bedt om en besked, der beder dig om at bekræfte, at du formaterer det rigtige drev. Klik på "OK", og USB-drevet formateres og partitioneres i WBFS Manager, der skal bruges til at indlæse Wii-backupspil til brug med hjemmebryggede Wii USB-loadere.

Advarsler

Kopiering af Wii-spil til et USB-drev til brug med en USB-loader er tilladt, så længe du ejer den originale kopi af spillet. Piratkopiering er ulovligt.