Sådan kopieres fotos på en cd til en anden cd

Fotos med strålende farver og billeder er enkle datafiler, når de gemmes på en pc. Når du brænder disse fotografiske datafiler på en CD, er det dybest set det samme som at brænde musik eller regnearkfiler til disken. I Windows kan du følge en totrinsproces for at kopiere fotos fra en CD til en anden.

Kopier fotos fra cd

Trin 1

Indsæt foto-cd'en i computerens drev. Vent mens Windows læser fotofiler på cd'en. Luk eventuelle "AutoPlay" -felter, der kan vises på skærmen.

Trin 2

Klik på "Start". Skriv "Windows Stifinder" i søgefeltet nederst i menuen. Tryk på "Enter" for at åbne et vindue.

Trin 3

Højreklik på ikonet "Billeder" i venstre rude under afsnittet "Biblioteker". Vælg "Ny" og derefter "Mappe". Indtast et navn for at identificere mappen, f.eks. "My Photo CD." Tryk på "Enter".

Trin 4

Find ikonet "Computer" i venstre rude. Klik på drevbogstavet (D :, E: eller F :), der matcher cd- (eller dvd-drevet) på din computer. Vent til fotofiler på cd'en vises i højre rude.

Trin 5

Klik på knappen "Organiser" i øverste venstre hjørne af Windows Stifinder. Vælg "Vælg alt".

Trin 6

Klik på den nye mappe, du oprettede under "Pictures" -biblioteket ("My Photos CD") i venstre rude. Flyt markøren til et tomt område i højre rude. Tryk på "Ctrl" og "P" tasterne på tastaturet for at indsætte dine fotos i denne mappe.

Lad Windows Stifinder være åben. Fjern din foto-CD fra drevet.

Brænd fotos til cd

Trin 1

Indsæt en tom cd i drevet. Vent mens Windows læser disken. Luk eventuelle "AutoPlay" -kasser, hvis du bliver bedt om det.

Trin 2

Klik på drevbogstavet under "Computer" i venstre rude, der matcher cd-drevet. Vent til dialogboksen "Burn A Disc" vises på skærmen.

Trin 3

Indtast et navn til foto-cd'en i feltet "Disktitel". Udfyld alternativknappen ud for "Med en CD / DVD-afspiller." Klik på "Næste".

Trin 4

Vælg den nye "My Photos CD" -mappe under "Billeder" -biblioteket. Klik på "Organiser" -knappen. Vælg "Vælg alt", som fremhæver og kopierer alle fotos i højre rude.

Trin 5

Klik tilbage på cd-drevet, og den højre rude viser et tomt område. Tryk på tasterne "Ctrl" og "P" for at indsætte de kopierede fotos i det område.

Klik på "Brænd til disk" øverst i Windows Stifinder. Følg instruktionerne i guiden på skærmen for at fuldføre kopiering (brænding) af dine fotos til en anden cd.