Microsoft filtypenavn ICS

Microsoft Outlook giver dig mulighed for at sende aftaler, begivenheder, helligdage og andre oplysninger i programmets indbyggede kalender samt indstille påmindelser om disse emner. Ligesom e-mail- og kontaktkomponenterne i Outlook indeholder kalenderen sin egen personlige lagringsfil, der gemmer dine oplysninger. Lagringsfilen indeholder sin egen unikke udvidelse, ". ICS", som identificerer filen i Windows-operativsystemet.

".ICS" udvidelse

Udvidelsen ".ICS" står for iCalendar --- en internetkalender, der kan ses af dig, en enkelt bruger samt enkeltpersoner på Internettet, hvis de har de rette tilladelser til at se din kalender. ICS-formatet findes i hver version af Microsoft Outlook inklusive Microsoft 2000, 2002 og nyere versioner af applikationen.

Internetkalendere

Internetkalendere, herunder iCalendar's ICS-format, indeholder almindelige indstillinger og standarder, uanset hvilket program kalenderen er en del af. Kalenderne kan deles på interne og eksterne webservere og kan udskiftes med andre e-mail- / kalenderprogrammer. Internetkalendere kan ses i en Outlook-e-mail-besked, kendt som et "øjebliksbillede af kalenderen", hvis kalenderoplysningerne er indlejret i en e-mail eller i Outlooks kalenderskærm, hvor oplysningerne vises som en traditionel kalender, der indeholder felter eller i et listeformat efter dato .

Import og eksport

Du kan importere og eksportere ICS-filer til Microsoft Outlook, inklusive dem fra andre kalenderprogrammer, via Outlook's "Import / Export" -mulighed i programmets "File" -menu. Import / eksport-indstillingen giver dig også mulighed for at eksportere ICS-filen til et flytbart medium, inklusive et flashdrev eller diskettedrev, til backupformål.

ICS og PST placering

ICS-filerne i Outlook samt Outlook's PST-personlige lagringsfiler gemmes i programmets "Microsoft Outlook" -mappe. Du kan søge efter dine Outlooks ICS-filer ved at indtaste "* .ics" i feltet "Søg efter programmer og filer" i menuen "Start" i Windows 7 eller Vista og trykke på "Enter" eller "Return" på din computers tastatur. Du kan også kopiere denne fil og alle mapper, der indeholder Outlook-oplysninger, til en flytbar disk med henblik på sikkerhedskopiering, når du har fundet filen. Højreklik på filen eller mappen, og klik på "Kopier". Naviger til ikonet for den flytbare disk i "Computer", højreklik og klik på "Indsæt".