Sådan ændres standard-cd-afspilleren

Hver gang du placerer en CD i dit diskdrev, åbnes standardmedieafspilleren, der er indstillet på din pc, og afspilles din disk automatisk. Hvis du har mere end et musikapplikation installeret på din computer, kan et af programmerne have ændret standardindstillingerne, da du installerede det på din pc. Uanset om du vil ændre standardindstillingerne tilbage til Windows Media Player eller ændre den til en alternativ afspiller, såsom iTunes, kan du nemt indstille en ny standardafspiller ved at åbne Kontrolpanel. Denne proces fungerer for pc-brugere, der har Vista eller Windows 7.

Trin 1

Klik på "Start", og åbn kontrolpanelet.

Trin 2

Klik på linket "Hardware og lyd", og klik derefter på "AutoPlay". Indstillingsvinduet "AutoPlay" vises på skærmen.

Trin 3

Klik på rullemenuen "Audio CD", og vælg det program eller den medieafspiller, du vil indstille som din standard CD-afspiller. Afhængigt af de applikationer, du har installeret på din pc, kan du vælge mellem en række programmer såsom Windows Media Player, iTunes, RealPlayer, Napster osv.

Trin 4

Klik på rullemenuen "Tom cd", hvis du vil ændre standardafspilleren til tomme cd'er. Standardafspilleren til tomme cd'er giver dig mulighed for at udpege et specifikt standardprogram til at brænde musik eller data på en tom disk.

Klik på knappen "Gem" nederst på skærmen for at gemme dine nye standardindstillinger.