LifeHackers Top 10 Mac OS X Tweaks

Næsten alle kan lide at tilpasse deres Mac, og LifeHacker har indsendt en stor liste over tweaks til Mac OS X-brugere, som du helt sikkert vil nyde. Nogle få tips er blevet dækket af OS X Daily før, men der vil sandsynligvis være nogle der er nye for dig.


Et af de mest nyttige tips i LifeHacker-listen handler om at bruge mappen Applications i Dock, hvilket gør det til startmenu-lignende programstarter:

# 10 : Hvis du er en Windows-switcher, der længes efter Start-menuen, skal du trække og slippe mappen Programmer til Dock, mellem papirkurven og lodret separator. Klik og hold mappen for at afsløre en liste med vertikalt voksende programmer, ligesom Windows Programmer-menuen. Enhver mappe eller harddisk kan også være der - ligesom Dokumenter, harddisken eller et drev.

Dette var fast besluttet på at være så nyttigt, at Apple begyndte at sende OS X Dock med den nøjagtige funktion forudkonfigureret, hvor cool er det?

Tjek resten af ​​LifeHacker's Lifehacker: Top 10 Mac OS X Tweaks, eller krydstogt gennem vores tips og tricks-liste og lav din egen 'top 10' liste!