Sådan ændres nøglerammen Foto af levende billeder på iPhone og iPad

Live-fotos er de sjove animerede billeder, der er taget af moderne iPhone- og iPad-kameraer. I det væsentlige er hvert Live Photo et stillbillede knyttet til et kort filmklip, og ligesom filmklip er der et nøglebillede, der kan indstilles til at repræsentere billedet som en miniature. Ændring af det nøglebillede kan være ønskeligt, hvis previewbilledet Live Photo miniature ikke rigtig tager billedet godt, og du kan i stedet skrubbe rundt i Live Photo for et miniaturebillede, som bedre repræsenterer billedet.

Denne vejledning viser dig, hvordan du ændrer og indstiller et Live Photo-nøglerammebillede i iOS, som ændrer både miniaturebilledet for Live Photo og det billede, du ser, når du søger til Live Photo i Photos-appen på iPhone og iPad.

Du skal bruge en enhed, der understøtter Live Photo, og et aktuelt Live Photo for at gøre dette. Du kan tage et Live-billede med iPhone eller iPad-kameraet, hvis du ikke har gjort det før, og brug derefter det til at teste dette selv selv om det ønskes . Selvfølgelig skal du aktivere Live Photos først, før et sådant billede er taget.

Sådan sættes Key Frame Photo i Live Photos til iOS

  1. Åbn appen "Billeder" og vælg et Live-billede
  2. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet
  3. Skrub på tidslinjen med din finger for at finde det nøglefoto, du vil indstille
  4. Tryk og hold miniaturen, og vælg derefter "Make Key Photo"
  5. Vælg "Done" for at indstille det ændrede nøglebillede i iOS

Nu kan du når som helst gennemse miniaturevisningen af ​​Live Photos i Photos-appen, eller hvis du deler Live-fotos, er det nyindstillede Key Photo standard.

Live Photo er en pæn funktion med mange tricks op i ærmet. En af de mere interessante muligheder, der for nylig blev tilføjet, er evnen til at bruge Live Photos til at tage lange eksponeringsbilleder på iPhone eller iPad. Og glem ikke, at du altid kan konvertere et levende foto til stillbillede i iOS, hvis du senere beslutter det animerede billede, er det ikke, hvad du leder efter.

Hvis du kunne lide dette trick, vil du sikkert sætte pris på at tjekke flere Live Photo tips her også.