En Prank Kernel Panic Screen Saver til Mac OS X

Little er frygtede mere i Mac verden end kernel panik, Mac OS X svarer til Windows Blue Screen of Death fra yesteryear. Mens moderne versioner af Mac OS X ikke viser kerne panikskærmen som de plejede, betyder det ikke, at du stadig ikke kan have noget ondskabsfuldt sjovt med en falsk kernepanik pauseskærm.

I lighed med denne falske kernel panik app trækker Kernel Panic Screensaver det, der ligner en reel kernepanik på Mac-skærmen, hvilket fører dig selv (eller den intetanende observatør) til at tro, at en Mac har lidt af et totalt systemfejl *. Effekten er meget realistisk, komplet med den langsomme skærmtegning og den flersprogede kernel paniktekst, ligesom du ville se i den rigtige ting.

Heldigvis er ægte kerne panikker sjældne, og det er naturligvis bare en falsk en alligevel, der går væk i det øjeblik du bevæger musen, men det betyder ikke, at du ikke kan have det sjovt med denne dumme replika af Mac computing katastrofe.

Denne sjove lille pauseskærm kommer til os fra DoomLaser og blev først udgivet for længe siden, men den er fortsat kompatibel med denne dag med moderne versioner af Mac OS, selvom kernel panik ser anderledes ud og ikke længere opfører sig det samme. For de bedste resultater vil du sandsynligvis gerne installere pauseskærmfilen KPSaver, og derefter indstille en passende tid til pauseskærmen til at aktivere eller bare aktivere pauseskærmen som sædvanlig, og lad den aktivere den falske kernebesked i tide. Du kan også bruge det selv til at nyde humor i en simuleret kernel panik som din pauseskærm, da det ser dumt ud og dine medarbejdere tror måske, at der er et problem på din Mac, når der faktisk ikke er en.

  • Tag KP Screensaver fra udviklerens hjem

Sikker på, at det er lidt dumt, men nogle gange har det lidt sjovt, rigtigt? Bare husk at være en god person, og brug ikke denne joke på den forkerte måde!

* Som nogle af jer måske ved, viser de moderne versioner af Mac OS X ikke den samme kerne panik skærm, der plejede at dukke op (den klassiske flersprogede paneler panik, hvad der bruges af denne pauseskærm), men siden kan Mac-brugere ikke Jeg ved det ikke, at pranken stadig kunne være gyldig eller brugt til noget humor alene. Og måske er det sjovt selv for det retro-aspekt af, hvad det plejede at være som, når en Mac frøs og freaked ud ...