Sådan gendannes sikkerhedskopi til en ny iPhone

Hvis du ejer en iPhone, ved du, at den kan give timevis af bærbar kommunikation, underholdning og bekvemmelighed. Du kan lytte til og downloade musik, se og downloade videoer, kontrollere og svare på e-mail, surfe på Internettet, få rutevejledning til ethvert sted og spille spil. iPhones synkroniseres med computere ved hjælp af iTunes-software. Når du synkroniserer din telefon, opretter den en kopi af de filer og kontakter, du har på din computer. Hver gang du synkroniserer din iPhone, laver iTunes en sikkerhedskopi af den. Hvis du køber en ny iPhone og vil kopiere de oplysninger, du havde på din gamle iPhone, kan du bruge iTunes-backupfunktionen.

Tilslut din gamle iPhone til din computer.

Åbn iTunes, og klik på "Synkroniser."

Afbryd din gamle iPhone.

Slut din nye iPhone til din computer.

Vælg den sikkerhedskopi, du vil bruge, når du ser pop op-boksen, der spørger dig, om du vil gendanne fra en sikkerhedskopi eller oprette en ny iPhone. Sørg for at klikke på backup-indstillingen. Din gamle sikkerhedskopi af telefonen gendannes til din nye iPhone. Dette kan tage et par minutter. Når opdateringen er gennemført, genstartes din nye telefon.

Tips

Denne proces kopierer dine gamle apps og indstillinger til din iPhone. For at kopiere sange, videoer og fotos skal du redigere synkroniseringsmulighederne via fanerne på iTunes og derefter synkronisere din iPhone.