Hvordan falmer jeg et billede ved hjælp af Paint.Net?

Programmer til grafisk design bruges til at ændre digitale billeder. Paint.Net er et gratis grafisk designprogram, der kan falme, omfarve og retouchere billeder. På grund af programmets kompleksitet er Paint.Net noget vanskeligt at navigere og bruge. Fading eller "blanding" af en del af et billede er en almindelig opgave kan give nogle uerfarne Paint.Net-brugere problemer. I Paint.Net skal du falme billeder ved hjælp af gradienter.

Åbn Paint.NET, gå til "File" og klik på "Open". Vælg og åbn det billede, du vil falme.

Klik på det blå felt, der er placeret i det lille vindue mærket "Værktøjer". I værktøjslinjen skal du se en kort linje med sorte og hvide kasser. Hver lille boks repræsenterer en gradient. Vælg den ønskede gradient, der falmer dit billede.

Tryk på det grå felt til højre for linien med gradienter. Vent, indtil en rullemenu vises, og klik på den anden mulighed, som er "Gennemsigtighedstilstand." Denne mulighed giver dig mulighed for at oprette en gradient (fade) med dit billede i stedet for de valgte primære og sekundære farver.

Venstreklik med musen på ethvert område af billedet. Fortsæt med at holde knappen og bevæg musen i en hvilken som helst retning mod billedets kant, indtil du er tilfreds med falmen.

Tips

Sørg for, at du har downloadet den nyeste version af Paint.NET til din computer.