Sådan låses en NET10 GSM-telefon op

NET10 er en forudbetalt trådløs operatør, der giver brugerne mulighed for at bruge GSM-telefoner (Global System for Mobile communication) med deres forudbetalte abonnement. Hvis du ejer en NET10 GSM-telefon, kan du fjerne netværkslåsen, der oprindeligt var placeret på enheden af ​​NET10, med en oplåsningskode. Når netværkslåsen er fjernet, kan du bruge enheden med enhver trådløs operatør, der aktiverer GSM-telefoner. Du kan få adgangskoden til din enhed ved at kontakte NET10.

Trin 1

Ring "* # 06 #" fra din NET10 GSM-telefon, og vent på, at IMEI-nummeret (International Mobile Equipment Identifier) ​​vises. Skriv dette nummer ned.

Trin 2

Ring "611" fra din mobiltelefon, og følg vejledningen for at tale med en NET10-operatør.

Trin 3

Bed repræsentanten om at give dig oplåsningskoden til din enhed. Giv repræsentanten IMEI-nummeret til din GSM-telefon. Vent på, at repræsentanten genererer koden. Skriv koden ned og afbryd opkaldet.

Trin 4

Sluk for din GSM-mobiltelefon, og tag batteriet ud. Find SIM-kortsporet.

Trin 5

Fjern det eksisterende SIM-kort fra slotten. På nogle NET10 GSM-telefoner skal du muligvis indsætte et SIM-kort fra en anden operatør i enheden. SIM-kortet behøver ikke at være aktivt.

Trin 6

Sæt batteriet i igen, og sæt batteridækslet på igen, og tænd derefter din mobiltelefon.

Trin 7

Se bort fra enhver besked, der måtte vises på din skærm, medmindre der står at indtaste "Special" -koden.

Indtast oplåsningskoden i din enhed på samme måde, som den blev givet af operatøren. Vent på, at din enhed meddeler dig, at SIM-begrænsningen er slået fra eller genstart. Disse er begge indikationer på, at telefonen er låst op.