Sådan deles kalendere fra iPhone, iPad

Delingskalendere giver en nem måde til familiemedlemmer, kollegaer eller partnere for at se, hvad der er på hinanden planlægning. De delte kalendere opdateres endda automatisk, da begivenheder tilføjes eller ændres takket være kalendersynkroniseringen via iCloud.

Vi viser dig, hvordan du nemt deler en hel kalender fra iOS med en hvilken som helst anden iPhone, iPad eller Mac-bruger.

Bortset fra at have en iPhone eller iPad, og modtageren også har en iOS-enhed eller Mac, skal du have iCloud-opsætning og konfigureret til at have mulighed for at dele en kalender korrekt. Det handler om krav, resten er let.

Sådan deler du en kalender med andre personer fra iPhone eller iPad

Du kan dele enhver kalender, der er på iCloud direkte fra appen Kalendere, og du kan dele den med flere personer, hvis du ønsker det. Sådan gør du det fra iOS:

  1. Åbn appen "Kalender" på iPhone eller iPad
  2. Tryk på knappen "Kalendere" nederst på skærmen
  3. Find den kalender, du vil dele, og tryk derefter på knappen "(i)" ved siden af ​​den pågældende kalender
  4. Vælg "Tilføj person"
  5. Indtast navnene på de kontakter, du vil dele kalenderen med, og tryk så på knappen "Tilføj" for at invitere disse personer til kalenderen
  6. Tryk på "Udført", når du er færdig med at tilføje folk til at dele kalenderen med

Modtageren modtager en invitation til at acceptere (eller afvise) den delte kalender. Forudsat at de accepterer det, bliver din delte kalender føjet til deres kalender via iCloud, og de kan nu se og ændre alle begivenheder i din kalender.

En delt kalender kan ses, opdateres, justeres og ændres fra hver ende. Hvis du f.eks. Tilføjer en aftale til en delt kalender med din partner, vil de se udnævnelsen og kunne justere, redigere, tilføje og slette begivenheder til den kalender, som de begge ville se. Alle delte kalendere er tilgængelige i alle visninger af Kalender-appen, herunder den populære listevisning i iOS.

Hvis du vil dele en kalender med en anden person og planlægge at foretage mange ændringer og ændringer i det, kan du overveje at oprette en ny kalender specifikt med det formål at forhindre forvirring eller utilsigtet tilpasning af en personlig kalender.

Bemærk, at dette adskiller sig fra blot at dele en enkelt begivenhed gennem kalenderappen, da dette deler hele kalenderen og alle begivenheder tilføjet til den pågældende kalender, mens deling kun er en begivenhed begrænset til en bestemt dato eller en bestemt begivenhed.

Du kan dele en kalender, og bemærk, at hvis du har indstillet din ferie til at vise ferie i kalenderen i iOS, og du deler denne kalender, kan modtageren ende med to forskellige feriebegivenheder i deres kalender.

For dem der undrer sig, kan du også dele kalendere fra appen Mac OS Calendars og fra iCloud.com-versionen af ​​kalendere.