5 Awesome Midlertidigt Gratis IOS Apps Du skal downloade, mens du kan

Julen er kommet tidligt til iPad- og iPhone-brugere, da iOS App Store bliver bombarderet med gratis og reducerede pris apps i forventning til ferien rush. Her er en hurtig oversigt over fem midlertidigt gratis iOS-apps, der alle er utroligt høje kvalitet, og værd at deres fulde priser, hvilket gør deres midlertidige gratis tag en absolut stjæle.

Det er ikke helt klart, hvor længe disse apps vil være gratis til, men mange vil sandsynligvis kun vare omkring 12 timer, så handle hurtigt. Husk, selvom du ikke vil have applikationerne lige nu, kan du altid starte overførslen og stoppe det med det samme for at gemme det til din iTunes-konto og dermed muliggøre fremtidige gratis downloads af den pågældende app igen i fremtiden. Dette er et godt trick til at opbygge et stort bibliotek af apps, der kan være sjovt eller nyttigt engang i fremtiden.

1: Angry Birds Star Wars II (gratis, normalt $ 0, 99)

Det har alle de vanedannende egenskaber ved Angry Birds, med en unik blanding af Star Wars elementer og karakterer. I grund og grund er det rigtig sjovt og en god tid, uanset om det er på din iPhone eller iPad.

2: Vjay (gratis, normalt $ 9, 99 - kun iPad)

Vjay er en musik og video mix app, der er nem at bruge og giver dig mulighed for at blive ret kreativ, hvilket gør musikvideoer og remixer med relativ letthed. Det er en af ​​de apps, du skal prøve at virkelig få, og der er ingen bedre tid til at prøve det nu, at det er midlertidigt gratis.

3: Inspire Pro (gratis, normalt $ 4, 99)

Inspire Pro er en perle af en tegning, maleri og skitsering af app til iPad. Komplet med et gazillion-værktøj, realistiske blandingseffekter, farveblanding og så meget mere, er denne app et must-have til reklamer, kunstnere eller endda de, der bare ønsker at prøve hånden på digital kunst. Uanset om du er kunstnerisk tilbøjelig eller slet ikke som mig, skal du have det sjovt at spille rundt med denne. Det er en af ​​mine personlige favoritter (sammen med Paper and Procreate), og det er værd at få et sted på hver iPad.

4: LostWinds (gratis, normalt $ 3, 99)

LostWinds er en sjov platformer til iOS, der kombinerer udforskning, puslespil og sidescroller kamp. Hvis du er en gamer, er det absolut værd at tjekke ud og fungerer godt på enten iPad eller iPhone / iPod touch.

5: Elementerne: En visuel udforskning (gratis, normalt $ 13.99)

Opdatering: Elements er ikke længere tilgængelig gratis og er tilbage til fuld pris, stadig en god app selvom!

Videnskab! Dette er en utroligt smuk dybdegående udforskning af det periodiske elementets tabel, fyldt med fakta, fotos, detaljer og meget mere. Uanset om du er en elev eller en lærer, der aktivt studerer det periodiske system med elementer eller bare en person med den svageste nysgerrighed om de elementer, der udgør vores univers, er denne app simpelthen fascinerende og en absolut stjæle for at være fri. Det virker til iPhone og iPad, selv om det virkelig skinner på iPad.

Ikke gratis ... men Star Wars: Ridders of the Old Republic er $ 5

OK, jeg sagde 5, men det er 6, og det er ikke gratis, men hvis du kan lide fremragende spil med en fantastisk historie linje, RPG og Star Wars universet, er det svært at slå den episke bioware klassiker "Star Wars: Knights of the Old Republic ", det er til salg for halvdelen ($ 5 i stedet for $ 10) for enten iOS eller OS X - det er ikke engang affilierede links, det er bare et sjovt spil, som Star Wars og RPG-elskere bør få chancen for at spille. Hvis du diskuterer mellem at få KOTOR til en Mac eller en iOS-enhed, ser Mac-versionen generelt bedre ud på ny hardware, og måske vigtigere er, at desktop-versionen understøtter gamepads, som nogle kan være præference med at bruge touchscreen-kontrollerne i iOS.

Som tidligere nævnt er der masser af andre fantastiske apprabatter og freebies derude i et begrænset tidsrum, gennemse App Stores for iOS og OS X, eller tjek et websted som AppShopper for at spore dem på ét sted. Leder op til MacRumors for at notere nogle få af disse.