Sådan tager du bedre egenskaber med iPhone ved hjælp af Selfie Flash

Den nye iPhone indeholder mange forbedringer af kameraet, herunder en stor selfie flash-funktion, der tænder skærmen for at give noget lysfyld i dine selfies taget med iPhone-front-kameraet. Dette bruger stort set et lille software trick til at tilføre en flash til iPhone'ens forreste kamera, hvilket forhindrer dig i at dreje enheden rundt og tage et billede af dig selv uden at se dit eget krus i gang (oh menneskeheden!).

Hvis du er en stor fan af at tage gode selfies, og du tager mange billeder af dig selv, vil Selfie Flash være en funktion, du virkelig vil sætte pris på, fordi det virkelig forbedrer udseendet af portrætter taget med iPhones front kamera .

Brug iPhone Selfie Flash til at tage bedre Selfie portrætter

Sådan bruger du Selfie Flash på iPhone foran kameraet for at tage bedre selfies :

  1. Åbn din iPhone Camera app, og tryk på knappen i hjørnet for at vende Front Facing kameraet, så du ser dig selv som den er beregnet
  2. Tryk let på ikonet for lille lynbolt i nederste venstre hjørne af kameraapplikationen, og vælg "Til" for at aktivere Selfie Flash-funktionen (eller skift den automatisk, hvis du vil bruge den selfie-flash baseret på belysningstolkning)
  3. Få din krus klar i din bedste selfie pose, måske med nogle duck læber eller bedre endnu med en berømthed eller nogen utroligt cool, så snap den selfie, vil den forreste side selfie flash aktivere for at forbedre dit billede alene som en kort skærm blitz

Nem, og som du vil se med portrætter, forbedres resultaterne betydeligt med en god glød tilsat folks ansigter og mindre skygger.

Du kan se ganske hurtigt, hvordan iPhone selfie flash-funktionen fungerer, i grunden gør det hele skærmen hvid (godt, offwhite virkelig) i et kort øjeblik, samtidig med at skærmens lysstyrke øges, hvilket skaber en kamerablits effekt, der er mere subtil end din Gennemsnitlig kamera flash, men fungerer ret godt for selvportrætter. Mac-brugere kan muligvis genkende funktionen som, hvordan kameraets flash fungerer i Mac OS X med Photo Booth, der tager billeder.

Selfie Flash arbejder også med Live Photos, men det aktiveres ikke under videoovervågning. Derudover skal du bruge de nyeste iPhones til at have denne funktion, den er ikke aktiv på tidligere modeller i standardkameraappen.

Som sædvanlig findes alle dine selfies, med flash eller andet, i Selfies fotoalbum på iPhone.

Hvis bare Buzz Aldrin tager en selfie under en EVA i rummet havde en selfie flash, right? Dette billede af ham, der flyder over jorden, kunne have været så meget mere udfyldt. Bare sjov, vi er enige med Buzz, dette er nok den bedste selfie nogensinde. Den berømte abe selfie er dog et nært sekund.

Vidste du, at jeg tog den første space selfie under Gemini 12 mission i 1966? BEDSTE SELFIE NOGENSINDE http://t.co/JfPAiVXmLk pic.twitter.com/DuwDXvcDmp

- Buzz Aldrin (@TheRealBuzz) 19. juli 2014

Det er et simpelt trick, men meget værdsat i, hvordan det forbedrer udseendet af et portræt taget med iPhone-frontkameraet.

Nu, da du tager billeder af dig selv og sender dem til internettet for at andre kan dømme og kommentere, er måske den vigtigste ting i den moderne verden og slet ikke narcissist eller endda lidt vågen, og det er sandsynligvis sandsynligt at bruge selfie-flashen til at forbedre dit selfie-centrerede liv.

OK OK, det er helt sikkert, at det hele er præsenteret for en lille tunge i kinden, men seriøst er selfies meget populære, og det er en almindelig og nem måde at dokumentere et øjeblik på. Derudover gør Selfie Flash lovligt, at selfies ser bedre ud, fordi det hjælper med at belyse emnerne og udfylde skygger på ansigter. Det er en mini flash, der faktisk er ret blød og ikke så påtrængende som standard flash på et kamera. Dette er den samme grund til, hvorfor professionelle fotografer bruger de store spejle og hvide skærme til at reflektere lys eller bruge direkte defusionslys til at gøre et portræt bedre. Udfylde med ekstra lysværker for at forbedre udseendet af et billede, så fungerer også selfie-flashen.

Bundlinjen er, hvis du kan lide at tage selfies og vil tage endnu bedre selfies, brug den selfie flash på iPhone kameraet. Selvfølgelig virker dette bedst for upclose selfies, hvis du er med en masse mennesker, kan du bare bruge iPhone-kameraets selvudløser til bedre gruppeskud og iscenesatte selfies.