Sådan aktiverer du Type til Siri på iPhone og iPad

Skriv til Siri til iOS giver dig mulighed for at interagere med Siri ved at skrive tekstkommandoer på en iPhone eller iPad ved hjælp af enten tastaturet på skærmen eller et eksternt tastatur.

Alle de Siri-kommandoer, du er vant til at bruge arbejde gennem Type til Siri, er bare kommandoen, der går ind i processen, der er forskelligt, da du ret bogstaveligt talt skriver en forespørgsel eller kommando, og så svarer Siri som normalt.

Skriv til Siri på iPad og iPhone er en utroligt nyttig funktion af utallige grunde, uanset om du bare foretrækker at skrive, ikke kan bruge stemmekommandoer med Siri, har en tilgængelighed setup, hvor typing er mere praktisk, eller måske bare fordi du kan lide ideen at have en smart kommandolinje af slagser, der understøttes af en lille virtuel assistent.

Lyder godt? Lad os derefter tænde Type til Siri i IOS, så du kan bruge Siri med et tastatur på en iPad eller iPhone.

Sådan aktiveres Type til Siri på iOS

Aktivering af Type til Siri er det samme på iPhone og iPad, alt du behøver er en moderne version af iOS. Alt forbi iOS 11 eller nyere vil have funktionen, her er hvordan du kan tænde Type til Siri og bruge den:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS
  2. Gå til "General" og vælg derefter "Accessibility"
  3. Vælg "Siri" fra indstillingerne for tilgængelighed
  4. Find kontakten for "Type til Siri" og skift den til ON-positionen
  5. Afslut indstillinger
  6. Indkald Siri som sædvanlig, skriv derefter en Siri-kommando som "hvad er vejret i London" eller "minde mig om 16:00 for at afrimme kylling"

Hvis du bevæger dig fremad, får du adgang til Siri som du normalt ville, men du skriver kommandoen i stedet for at tale det *. Bemærk, at Siri fortsætter med at kommentere kommandoer til dig, selvom du bruger Type til Siri for at indtaste kommandoen.

Alle de almindelige Siri-kommandoer, du vil bruge, fungerer fint med Type til Siri, hvis du kan sige det med den regelmæssige stemmeinteraktion for Siri, så vil det også fungere med Type til Siri. Og ja, det omfatter også alle de goofy og sjove Siri-kommandoer til rådighed, men selvfølgelig vil de mest nyttige kommandoer være mere praktiske, medmindre goofing off betragtes som praktisk.

Du kan argumentere for, at Type til Siri er lidt mere nyttigt på iPad end det er på iPhone, simpelthen fordi iPad ofte bruges med et Bluetooth-tastatur, et Apple Smart tastatur, og den større skærm er også lettere at skrive på, men det er også praktisk på iPhone også. Forresten, hvis du er Mac-bruger, kan du også aktivere og bruge Type til Siri på Mac også, forudsat at du kører de nyeste OS-versioner.

Kan jeg stadig bruge voice Siri, når Type til Siri er aktiveret i iOS?

* Ja, du kan stadig bruge voice Siri-kommandoer med Type til Siri, men i øjeblikket er det gjort med en lille smule af en løsning.

Hvis Type til Siri er aktiveret, og du vil udstede en stemmekommando til Siri, skal du gøre det ved at kalde Siri som normalt og derefter trykke mikrofonknappen på iOS-tastaturet først, der bruger diktatfunktionen til at vende tale til tekst i iOS . Tal så bare din kommando, og tryk Retur-tasten på IOS-tastaturet. Det er alt der er til det.

Nogle nyttige tips til Type til Siri på iOS

  • Brug forkortede sprogkommandoer, f.eks. Brug "vejr London" i stedet for "hvad er vejret i London?"
  • Du kan holde ESC-tasten på et eksternt Bluetooth-tastatur for at efterligne ved at holde Home-knappen og indkalde Siri på den måde (ved at holde Command + H med et Apple-tastatur, kan det også fungere til dette formål)
  • Hvis du kan lide Type til Siri på iOS, vil du sikkert også lide Type til Siri på Mac, så aktiver det!

Hvis du kender til andre nyttige Type til Siri tricks til iPad eller iPhone, kan du dele dem med os i kommentarerne nedenfor! Og hvis du vil have nogle flere Siri tips, har vi masser at gennemse!