Permanent iPhone Unlock Service uden jailbreaking er tilgængelig, men tvivlsom

En tvivlsom lydende permanent iPhone-oplåsning har dukket op på scenen, og servicen hævder at tilbyde en permanent oplåsningsløsning til iPhone 4, iPhone 3GS og iPhone 3G uden behov for jailbreaking.

Hvordan ville det være muligt? Tjenesten $ 169 taler tilsyneladende med dit iPhone IMEI-nummer ved manuelt at tilføje dem til Apples databaser. Hvor præcis de gør det, er det spørgsmål, og det er netop derfor, det lyder som en tvivlsom tjeneste. Den potentielt ulovlige metode til oplåsning af din telefon bringer lovligheden i tvivl, og vi anbefaler ikke at bruge det. Uden for den juridiske tvetydighed bemærker BGR, at hvis nogen er i stand til at tilføje en IMEI til en database, ville det være lige så nemt at slette det og relock din iPhone. Derudover er der det truende spørgsmål om, hvordan tjenesten har adgang til og redigering af Apples egne databaser.

Hvis du ikke er kendt, frigør en iPhone frigør enheden fra den cellulære bærer, den var beregnet til at blive brugt på. Unlocking er lidt af et kat- og musespil, hvor huller bliver patched af Apple og unlock-fællesskabet finder nye metoder rundt om transportlåsene. For nylig blev iOS 4.3.1 låst op med ultrasn0w 1.2.1, men det kræver en bruger at jailbreak en iPhone med iOS 4.3.1, samtidig med at man beholder gamle baseband, der stadig er kompatibelt med tidligere versioner af ultrasn0w. Det er ikke en særlig kompleks proces, men det kan være forvirrende for brugere, der er mindre teknisk kyndige.

Hvis alt dette lyder for kompliceret, er det andet alternativ at bare købe en iPhone, der kommer åbent til at begynde med, fra et land som Canada. Du betaler mere på forhånd, men køb af en ulåst telefon forhindrer dig i at bruge software jailbreaks, carrier unlocks eller (muligvis samvittighedsfuld) metoder som CutYourSims tilbud. Hvis du er nysgerrig, hvordan iPad passer til alt dette, finder du, at iPad 2 sælges ulåst så længe du køber 3G GSM-modellen.

CutYourSims service blev verificeret for at fungere af BGR, men igen anbefaler vi ikke at bruge denne service på nuværende tidspunkt. Hvis flere oplysninger kommer til rådighed, og tjenesten er fundet lovlig, kan det være et levedygtigt alternativ til jailbreak / ultrasnow-metoden.