Sådan omdannes din bærbare computer til en GPS

GPS eller Global Positioning System er en enhed, der modtager et signal fra et netværk af kredsløbssatellitter for at lokalisere din geografiske position, nøjagtigt inden for få meter. Med de rigtige værktøjer

du kan omdanne din bærbare computer til en GPS-enhed. På denne måde kan du bruge den til at navigere og sikre, at du aldrig går vild.

Trin 1

Køb en GPS-enhed og software, der opretter forbindelse til din bærbare computer. Disse GPS-modtagere forbinder til din maskine via en USB-port og arbejder med softwaren for at give dig din placering på kortet. Når du bevæger dig i den virkelige verden, bevæger den prik, der repræsenterer dig på kortet, også. Et par programmer, som du kan vælge imellem, inkluderer EarthMate, Garmin Mobile og Microsoft Maps. Fra og med 2010 koster disse programmer mellem $ 50 og $ 80.

Trin 2

Køb Earthmate GPS Street Atlas. Dette er en bærbar GPS-modtagerenhed med en Street Atlas fra USA og kortlægningssoftware. GPS-modtageren tilsluttes den bærbare computer via en USB-port. Der er verbale navigationssignaler og en 3D-gengivelse af din rute.

Trin 3

Køb Garmin Mobile Laptop GPS. Denne GPS-modtager kan oprette forbindelse til din bærbare computer via trådløs Bluetooth eller USB-teknologi. Pakken leveres med Garmin nRoute-navigationssoftwaren. Dette program har adresseopslag og sving-for-sving stemmevejledning. Du kan også oprette interessepunkter og oprette ruter og bestemte interessepunkter.

Køb Microsoft Streets & Trips GPS. GPS-modtageren tilsluttes din bærbare computers GPS-port. Softwaren har et par unikke funktioner som automatisk omdirigering, et perspektivkort, der giver dig et overblik over din rute, baggrundsbelysningstilstand dag og nat og stemmevejledning sving for sving.