Sådan modificeres en DSi med SD-kortpladsen

Elementer, du har brug for

  • Nintendo DSi

  • R4i-kort med MicroSD-læser

  • Sandisk 32 GB MicroSDHC Micro SD-kort

  • Firmware

  • Downloadede DSi-spil

Du kan modificere din Nintendo DSi for at spille Nintendo DS og Game Boy Advance-spil. Du kan også downloade og tilføje spil, der er tilgængelige online gratis. For at gøre dette skal du bruge et R4i-kort, der har et MicroSD-stik og en MicroSD-læser, som du kan skubbe ind i USB-stikket på din computer. Du skal bruge R4i-kortet og MicroSD-kortet for at overføre firmware og DSi-spil til DSi-konsollen. Du spiller dine spil på ingen tid.

Fjern R4i-kortet og MicroSD-læser fra pakken. Skub Micro SD-kortet ind i dets slot på MicroSD-læseren.

Sæt MicroSD-læseren i USB-stikket på din computer. Gå til "Computere", og åbn MicroSD-kortfilvinduet. Minimer dette vindue til senere brug.

Download din "firmware" til din R4i. Når du køber din R4i, vil producenten give dig en vejledning i, hvordan du downloader din "firmware" online. Vælg den engelske version, der vedrører det R4i-kort, du har købt. Vent til "Firmware" er downloadet. "Firmware" downloades som en .Rar-fil.

Abstrakt indholdet i Rar-filen. Kopier filerne til MicroSD-kortet. Åbn vinduet til MicroSD-kortet, som du minimerede. Klik på mappen to gange for at åbne indholdet af Rar-filer. Fremhæv indholdet for at kopiere og indsætte det i MicroSD-vinduet. Vent til filer indsættes på MicroSD-kortet. Dit MicroSD-kort er nu indstillet til at blive brugt sammen med R4i.

Download DS-spil. Hvis filerne er i et Rar-format, skal du åbne Rar-mappen for at abstrakte den spilfil, der ender med ".nds." Kopier og indsæt den fil på dit MicroSD-kortvindue, eller træk filen til MicroSD-kortvinduet. Gør dette for så mange spil, som du vil placere på MicroSD-kortet.

Fjern MicroSD-læseren fra USB-stikket, og fjern MicroSD-kortet. Skub MicroSD-kortet ind i dets slot på bagsiden af ​​R4i-kortet.

Skub R4i-kortet ind i dets slot på Nintendo DSi, og tænd DSi-konsollen. Et lille R4i-ikon vises på skærmen med ordene "R4i-SDHC" over ikonet. Klik på ikonet.

Vælg det spil, du vælger, og start spillet.