Sådan hackes en FTA-modtager

FTA-satellitmodtagere, også kaldet free-to-air-modtagere, er enheder, der modtager umodificerede satellitsignaler fra en tilsluttet skål. Disse stationer adskiller sig fra dem, der modtages af pay-to-use-tjenester (DirecTV, Dish Network), selvom du vil få de samme lokale stationsoplysninger (disse oplysninger er gratis for ethvert digitalt tv). FTA er forskellig fra OTA-antenner (standard over the air), da disse antenner kun giver dig lokale stationer, mens FTA-satellitudstyr er i stand til at modtage ethvert uforvrænget satellitsignal fra hele verden, uanset systemets aktuelle placering. For at få disse stationer skal du omprogrammere eller "hacke" FTA-modtageren. Det er lovligt, da du ikke stjæler noget indhold. Faktisk er der satellitmodtagerwebsteder, der giver dig de programmeringskoder, der kræves for at udføre opgaven.

Se i FTA-modtagerens brugervejledning. Her kan du finde mærket på FTA-modtageren og det nøjagtige modelnummer. Du har brug for disse oplysninger for at få de korrekte filer. Fordi det er den digitale modtager, der accepterer FTA-satellitsignalet, er du i stand til at bruge enhver parabol, inklusive dem designet til DirecTV og Dish Network. Der er flere specifikke FTA-satellitmodtagerproducenter, herunder Viewsat, Coolsat og Prosat.

Åbn en internetbrowser, og naviger til FTA-satellitmodtagerens produktionswebsted. Når du er kommet til webstedet, skal du vælge den modelmodtager, du bruger i øjeblikket.

Klik på downloadlinket ved siden af ​​det seneste FTA-fillink. Dette vises normalt øverst på alle tilgængelige downloads (udgivelsesdatoen udskrives ved siden af ​​linket).

Højreklik på downloadfilen, og vælg "Uddrag" (filerne downloades i .zip-format). Dette indlæser ekstraktionsapplikationen på computeren, normalt på skrivebordet. Følg vejledningen for at pakke dataene ud af den downloadede fil.

Sæt et USB-flashdrev i en USB-port på computeren, klik derefter på "Start", "Computer" og dobbeltklik på flashdrevikonet. Når vinduet åbnes, skal du klikke og trække de udpakkede FTA-filer ind i det åbne vindue. Luk vinduet, og fjern USB-flashdrevet fra computeren, når filerne er kopieret.

Sluk for FTA-modtageren, og sæt USB-flashdrevet i USB-porten, der er placeret på bagsiden af ​​enheden. Tænd for udstyret, og FTA-datafiler uploades til modtageren og programmerer ("hacking") enheden, så du kan modtage de nyeste FTA-stationer.