iTunes fryser under synkronisering

Når du opdaterer din iPhone eller iPod, skal du synkronisere den med iTunes. Men hvis iTunes går ned og fryser under synkroniseringsprocessen, fungerer opdatering og yderligere filer og musik til mobilenheden ikke. For at rette fryseproblemet er der nogle få tilgængelige metoder, der fungerer, selvom den nøjagtige metode, der korrigerer dit iTunes-fryseproblem, kan variere mellem de givne muligheder.

Trin 1

Download den nyeste version af iTunes fra iTunes.com. Dette gøres gratis og retter de fleste synkroniseringsproblemer, der opstår.

Trin 2

Undgå at køre flere programmer, mens du kører iTunes. De andre programmer optager RAM fra computeren, og hvis du kører en ældre computer, vil manglen på RAM få systemet til at fryse.

Trin 3

Tilslut iPod til USB 2.0-porten på din computer. Dette fremskynder dataoverførselshastigheden og reducerer chancerne for, at computeren fryser. Hvis du er usikker på, hvilken port (hvis nogen) der er USB 2.0, skal du klikke på "Start", "Kontrolpanel", "System", "Hardware" og vælge "Enhedshåndtering". Der vises et vindue med al hardware installeret på computeren. Se gennem listen for en "Forbedret" USB-port. Dette er USB 2.0-forbindelsen.

Afbryd computeren fra Internettet. Ofte forsøger iTunes at oprette forbindelse til Internettet, mens det uploades og synkroniseres med iPod. Dette kan medføre, at programmet fryser. På grund af dette er det en god idé at afbryde computeren for at forhindre yderligere frysninger.