12 Smukke Green Grass Field HD Baggrunde

Frisk tapet er altid en velkommen tilføjelse til Mac-desktops og iOS-enhedens baggrunde, og fotografen Radoslav Holan, der gav os nogle fantastiske bokeh-wallpapers før, har tilbudt os en ny fantastisk samling wallpapers at dele. Disse tolv smukke billeder med høj opløsning er af grønne græsarealer, græsblader, nogle med blomster, nogle med dug, og alle lige så smukke, hvilket gør dem perfekte til en hvilken som helst enhedsskærm.


Hvert billede har en maksimal opløsning på 5472 × 3648, så de passer til stort set alle tænkelige skærmstørrelser derude, uanset om du er på en nethinden MacBook Pro, iMac, iPhone, iPad, Windows PC, Android, Apple IIgs IIgs), er du sikker på at have et tilstrækkeligt opløsningsbillede til at grace dit tapet.

Du kan downloade hele tapetpakken med tolv billeder som en zip-fil med linket nedenfor, ellers klik på nedenstående billeder for at åbne en fuldstørrelse version.

  • Klik her for at downloade hele tapetpakken som en zip-fil (45 MB zip-fil)

Hvis du ikke vil have hele 12-pakken og bare vil vælge nogle billeder i stedet, skal du klikke på miniaturebillederne nedenfor for at starte billedet i fuld størrelse i et nyt vindue:

En stor tak til Radoslav Holan for at tage disse flotte billeder og sende dem ind, og The Black Milk til hosting af zip-filen (billeder afspejles også her).

Leder du efter nogle flere flotte tapeter til din Mac, PC, iPhone eller noget andet? Tjek vores andre featured tapet roundups, vi har tonsvis af dem.