iPhone 5 Release Date Sandsynligvis September 21

Den næste iPhone vil blive udgivet til salg fredag ​​den 21. september en og en halv time efter den forventede startdato den 12. september, ifølge en række rapporter fra TechCrunch.

Denne spekulative udgivelsesdato er baseret på TechCrunch-kilder inden for AT & T og Verizon, der citerer en butiks medarbejders ferie blackout hos begge virksomheder, der begynder den 21. september og slutter 30. september:

Vi har modtaget endnu en smule beviser, der bekræfter den næste iPhone's 21 september lancering. Ifølge en AT & T-salgsrepræsentant har AT & T-medarbejdere fået en ferie blackout fra 21. september til 30. september ligesom Verizon-medarbejdere. Vores kilde nævnte også, at blue carrier medarbejdere undergår træning for en "ikonisk udgivelse."

21. september er en dag før den officielle starten af ​​efteråret, som Apple har givet som en vag release tidslinje til iOS 6.

Den næste iPhone (ny iPhone, iPhone 5, uanset hvad du vil kalde den) forventes at have en 4 "skærm og har en højere chasis for at imødekomme 16 × 9 skærmen. Flere billeder, der hævder at være enheden, er lækket og ser ud til at vise en temmelig tynd aluminiumskabe, der er tilgængelig i både sort og hvid. Andre funktioner vil sandsynligvis omfatte en A5X CPU, forbedret kamera og 4G LTE netværksfunktioner.