Hvordan finder jeg en WPA2-nøgle?

En WPA2-nøgle er en type kryptering til en trådløs internetforbindelse. Du kan indstille din egen adgangskode, når du opretter din router første gang, men du skal følge visse trin. At have en sikker adgangskode på din router giver dig og alle andre med adgangskoden mulighed for at surfe på nettet ved hjælp af din Wi-Fi-forbindelse, men ingen andre kan. Hvis du ikke angiver en adgangskode på din forbindelse, kan hackere komme ind på din computer, så det er vigtigt, at du indstiller en god adgangskode lige fra starten.

Trin 1

Opret din internetforbindelse med et modem. Du skal have en internetforbindelse af en slags, før du prøver at se på dine routerindstillinger.

Trin 2

Åbn et browservindue, helst Internet Explorer, og skriv en af ​​disse IP-adresser: http://192.168.1.1, http: /192.168.0.1 eller http: /192.168.0.1. IP-adressen er forskellig for hver router, så prøv alle tre IP-adresser. En lille boks skal dukke op og bede dig om dit brugernavn og din adgangskode.

Trin 3

Indtast "admin" for brugernavnet og "adgangskoden" i adgangskodefeltet, hvis det er første gang du konfigurerer din router. Ellers skal du indtaste det brugernavn og den adgangskode, du allerede har oprettet. Nulstil routeren, hvis "admin" ikke tillader dig at logge ind på hovedopsætningsskærmen. Du skal finde det lille hul et eller andet sted på din router og trykke det ind med en trykknap eller en anden lille, skarp genstand. Hold nede i 15 sekunder, og prøv at logge ind igen med "admin" og "password".

Trin 4

Klik på fanen "Indstillinger" på den webside, der dukker op. Klik på knappen "Trådløs", og klik derefter på fanen "Sikkerhed".

Klik på "WPA2" -tasten i menuen og se på adgangskoden.