6 slidbare ting, som iWatch helt sikkert ikke vil se ud

Vi er bare et par dage væk fra at kigge på Apple bærbare enhed, dubbed iWatch af fans og tech pressen. Og mens en ny rapport fra New York Times giver nogle saftige detaljer om funktioner som et fleksibelt buet glasdisplay, har ingen nogen ide om, hvad iWatch faktisk vil se ud ... og det gør vi heller ikke. Men en ting for sikker vil iWatch helt sikkert ikke se ud som disse håndledsbårne bærbare enheder.

Det vil ikke se ud som en Casio Calculator

Det var 1991, og Casio Calculator Watch var indbegrebet af køligt, for det meste fordi jeg havde en af ​​disse som et barn, og mand syntes jeg det var cool. Det er en lommeregner, på dit håndled! Det betyder at du kan lave beregninger fra dit håndled, du lever i fremtiden! Men nej, det var nok ikke køligt overhovedet, jeg var nok en stor dork iført en lommeregner på mit håndled.

Forudsat at iWatch tillader apps at køre direkte på enheden, er jeg nok ikke den eneste i hemmelighed håber nogen vil lave en retro Casio Calculator Se lookalike app ... bare for gamle tider skyld.

IBike Wrist iPhone Holder Thing

Sikker på at fylde iPhone i en plastpose er en rigtig billig måde at beskytte den mod væske og stænk, og en strålende iværksætter havde ideen om at gøre hvad der dybest set er en hårdere version af en plastpose til at holde din iPhone i, mens du er ud cruising på en motorcykel. Det virker nok godt, og det er legitimt nyttigt for cyklister, men noget fortæller mig, om iWatch har en sag, det vil ikke se noget som en tyk plastikpose.

(billede via kablet)

Den fantastiske Seiko UC-2100 Armbåndsur Oversætter Thing

Så du troede du var et stort skud med den Casio Calculator Se på dit håndled? Ha, du taber. Seiko havde du totalt slået i 1984 med en slidbar mursten, der havde et QWERTY-tastatur i fuld størrelse, en indbygget sprogoversætter, og selvfølgelig havde det en regnemaskine, selvfølgelig gjorde det. Hvorfor skulle du selv spørge, om det havde en lommeregner, det gjorde det selvfølgelig. Virkelig, hvem har brug for, hvad bærbar ting, Apple vil frigive, hvis du stadig kan finde disse på Ebay?

(billede via @conradhacket)

The Pager Watch

Husk personsøgere? Godt samle omkring lejrbarns børnene for denne fortælling, for i gang med at WitTop Pager Watch kan du virkelig træde op på din bipspillet og fjerne den personsøger fra din stilfulde bælteklips (eller heck, gå ekstra vild og tag det sucker ud af din fyldte pakke), og slap det bipede teknologiske vidunder lige på din håndled istedet. Du havde nu en bærbar kommunikationsenhed på dit håndled, lige ud af fremtiden. I det samme øjeblik blev du omdannet til en 90-årig cyborg, hvilket gør det meget sikkert at give dig selv kaldenavnet "Data".

(billede via @conradhacket)

Smartlet iPhone håndledsholder

En slags iværksætter havde en ide om at lægge et klip på håndleddet for at holde en iPhone og omdanne din iPhone til et smartwatch. slags. Jeg spekulerer på, om de vil opdatere dette til 5.5 "iPhone 6? Og er der en iPad-version? Spørgende sind vil gerne vide. Men nej, det er ikke en iWatch.

(billede via kickstart)

Håndledsstød iPhone Holder

En sok! IWatch vil være en digital håndled sok! Jeg vidste det! Bare for sjov. IWatch vil helt sikkert ikke være en håndledsstik, der holder din iPhone, eller noget andet for den sags skyld. Men du ved hvad? Det er et frit land, så du kan sætte din iWatch i en sok og bære den på dit håndled, hvis du virkelig vil. Lad ikke nogen fortælle dig hvad du skal gøre, lad frihed ringe.

(billede via Whateverworls)

Den Amazing Zypad Windows Wrist Computer

Du tror bedre, at vi reddede den bedst mulige ikke-en-iWatch-håndledd-bærbar ting til sidst ... og det vil gøre dig grøn med misundelse. Damer og herrer, det er Zypad Wrist Computer. Det kører Windows. Den har en stylus. Det er unapologetisk plastik (hehe). Det har en flok knapper og en kontrolplade på toppen. Du bærer det på dit håndled. Det er en freaking stylus udstyret fuldt funktionel Windows PC, som du har på dit håndled. Vil du have en? Virkelig, vil du kun have en? Hvorfor stoppe ved en, hvorfor ikke få to? Hvorfor ikke købe tre eller fire? Gør dig selv en tjeneste og sæt en på hvert håndled og en på hvert ben. Hvem vil have en iWatch, når denne ting er tilgængelig?

(billede via Eurotech)

Og ja, det er dumt ... Vi kan godt lide at have lidt sjov nogle gange, også du ved.