Aktivér Forstyr ikke på Apple Watch hurtigt

En stor del af hjælpeprogrammet med Apple Watch modtager meddelelser og advarsler, som hurtigt kan sorteres gennem, adresseres eller afskediges lige på dit håndled. Mens du hurtigt kan fjerne meddelelserne, kan du til tider bare have fred og ro i stedet, og den bedste måde at stoppe Apple Watch på med at trykke på dit håndled og midlertidigt chimere, er at skifte på Do not Disturb-tilstanden til uret.

Sådan tændes og slukkes "Forstyr ikke" på Apple Watch

Aktivering (og deaktivering) Forstyr ikke tilstand på Apple Watch er et hurtigt skifte tilgængeligt fra oversigtsvisningen:

  1. Stryg op fra bunden af ​​Apple Watch-ansigtet for at få adgang til Glances
  2. Stryg over, indtil du når skærmen Watch muligheder og tryk på ikonet for runde måne for at aktivere ikke forstyrr tilstanden
  3. Tryk på den digitale kroneknap for at vende tilbage til hovedskærmen med Do Not Disturb aktiveret

Hvis månenikonet er udfyldt med farve, er funktionen Ikke forstyrret aktiveret, og hvis kvartmånedikonet ikke er udfyldt, er ikke forstyrrelsestilstanden slukket. En lille tekstindikator er også synlig under ikonet, afhængigt af knappens status.

Husk, at ikke forstyrres, forbliver på, indtil du deaktiverer den til Apple Watch, som hurtigt gøres gennem samme skærmbillede. Hvis månenikonet er fremhævet, er funktionen for ikke forstyrrelse tændt, hvis det ikke er tilfældet, er funktionen for forstyrrelse ikke slukket.

Dette virker meget som ikke forstyrr tilstand på Mac og iPhone og iPad, hvor alle meddelelser, advarsler, buzzes, taps, dings, bings, chimes, forhindres i at komme igennem til Apple Watch.

Ved du, at hvis du aktiverer ikke forstyrre på en enhed, vil det kun påvirke den pågældende enhed, så hvis du vil have total fred og ro, skal du tænde funktionen med hver enhed i nærheden, om det kører OS X, iOS eller watchOS.