Sådan sender du en international fax gratis

Der er to websteder, der giver dig mulighed for at sende en international fax gratis. Fax Zero giver dig mulighed for at sende to gratis faxer om dagen til mere end 40 lande. Hvis du kan lide deres service og har brug for at sende mere end to faxer om dagen, tilbyder de også en premium service til $ 1,99 pr. Fax. Gratis Pop Fax giver dig mulighed for at sende ubegrænsede internationale faxer gratis til mere end 30 lande, men de indsætter reklamer på din faxs følgebrev for at understøtte servicegebyrer.

Fax nul

Trin 1

Gå til faxzero.com.

Trin 2

Udfyld formularen "Afsenderoplysninger".

Trin 3

Udfyld formularen "Modtageroplysninger". Hvert land har en unik kode, som skal inkluderes i faxnummeret. Se afsnittet Ressourcer for et værktøj, du kan bruge til at finde ud af den specifikke landekode for det land, du sender.

Trin 4

Klik på knappen "Gennemse", hvis du vil uploade en fil, der skal sendes. Understøttede formater er: .doc-, .docx- og .pdf-filer. Hvis du ikke har en fil at sende, kan du skrive din fax i meddelelsesfeltet nedenfor.

Indtast "bekræftelseskoden", og klik derefter på knappen "Send gratis fax nu". Din fax vil blive sendt, og du vil modtage en e-mail-bekræftelse til den e-mail-adresse, du har angivet.

Gratis pop-fax

Trin 1

Gå til freepopfax.com.

Trin 2

Vælg det land, du vil sende en fax til, fra rullemenuen "Destinationsland".

Trin 3

Indtast dit fulde navn i feltet "Afsender".

Trin 4

Indtast landekoden og faxnummeret i felterne "Faxnummer", og skriv derefter din e-mail-adresse i feltet "E-mail-adresse" for at modtage bekræftelse.

Marker afkrydsningsfeltet "Indtast tekst" for at skrive din fax i tekstfeltet. Marker afkrydsningsfeltet "Upload dokument", hvis du har et dokument, du vil sende som din fax. Klik på knappen "Gennemse", og vælg den fil, du vil uploade. Understøttede formater er .doc, .pdf, .jpeg, .jpg, .png og .gif. Indtast "Sikkerhedskode" for at bevise, at du er en rigtig person, og klik derefter på afkrydsningsfeltet "Jeg har læst og accepterer vilkårene for brug". Klik på knappen "Send", når du er færdig med at sende din fax.