Åbn en ny terminal fra den aktuelle Finder Directory med Go2Shell

Go2Shell er en gratis Finder værktøjslinje add-on, der skaber et nyt Terminal vindue fra den nuværende mappe af enhver desktop mappe i Mac OS X med et klik på en knap. Dette ligner den valgmulighed, der kan tilføjes til den højreklikkede kontekstmenu, men Go2Shell er hurtigere på grund af hvile i Finder-værktøjslinjen og er tilgængelig med et enkelt klik.

  • Download Go2Shell gratis på Mac App Store

Installation er let, download Go2Shell fra Mac App Store og træk derefter Go2Shell til et Finder-vindues værktøjslinje. App'en arbejder med OS X Lion og Snow Leopard, selvom ikonet skal opdateres, så det passer til Lion's UI. Fjernelse af Go2Shell fra værktøjslinjen opnås ved at holde kommandotasten nede og trække den ud.

Hvis du favoriserer iTerm2 eller en anden terminalapplikation end OS X-standarden Terminal.app, kan du vælge det som standard ved at få adgang til Go2Shell-konfigurationsvinduet. Indtast blot følgende på kommandolinjen:

open -a Go2Shell --args config

Her kan du ændre terminalapplikationen og justere kommandoen / meddelelsen, der vises når som helst Go2Shell bruges (standard er cd% PATH%; clear; pwd).

Dette blev anbefalet i vores kommentarer i stedet for indstillingen Services. Ud over at være hurtigere, er den anden ekstra fordel Mac OS X 10.6-support, som mangler med servicemenuen. Snow Leopard brugere kan også følge træk og slip for at udskrive stien tilgang.