Skift TextEdit til en HTML Source Viewer med en simpel indstillinger Change

TextEdit er en rimelig anstændig tekstredigeringsapp, der er blevet samlet sammen med næsten alle versioner af OS X siden begyndelsen. Hvis du nogensinde har åbnet en HTML-fil med TextEdit, har du sikkert opdaget, at appen rent faktisk gør HTML-koden og viser den formaterede tekst, snarere end at vise kilden selv. Dette er faktisk rigtig nemt at justere, og det eneste, der kræves, er en ændring af indstillinger for at slå TextEdit til en HTML code viewer snarere, og som en bivirkning, en simpel plain text code editor.

Skift TextEdit for at vise HTML-filer som kode snarere end gengivet formateret tekst

Dette er tilgængeligt i alle moderne versioner af OS X:

  1. Åbn TextEdit, og træk menuen TextEdit ned for at vælge Indstillinger
  2. Klik på fanen "Åbn og gem" og markér feltet ud for "Vis HTML-filer som HTML-kode i stedet for formateret tekst"

Åbn ethvert HTML-dokument i TextEdit for at se den nye dokumentkode og kildevisning i stedet for gengivet kode.

Standard skrifttypestørrelse for almindeligt tekstdokumenter som HTML er sat til 11, hvilket kan være meget lille for nogle opløsninger og skærme som 11, 6 "MacBook Air. Udvid læsbarheden ved at justere det via "Indstillinger" og under fanen "Ny dokument" klik på "Skift" sammen med valgmuligheden "Almindelig tekst" - Menlo Regular 12 er ret mere læsbar, men juster det som dine øjne passer.

Udviklere vil finde, at dette er uendeligt bedre end den standard gengivne HTML-visning, men det tilbyder ikke syntaksfremhævning og andre kraftfulde funktioner, som de, der arbejder med internettet, generelt har brug for. Hvis du er seriøs over visningskilden eller ændrer kode af nogen art, gør dig selv en stor tjeneste og download TextWrangler, det er langt den bedste gratis tekstredaktør til Mac-platformen, den har syntaksfremhævning og SFTP-support sammen med tonsvis af andre funktioner, og det er helt gratis.