Sådan komprimeres videofiler i e-mail

Den store størrelse af videofiler gør det vanskeligt at sende dem via e-mail på grund af filstørrelseslofter på nogle e-mail-tjenester. Derudover gør vedhæftning af en stor fil overførselsprocessen lang tid i begge ender. Minimer disse problemer ved at komprimere videoen, før du vedhæfter den ved hjælp af arkivsoftware, der gør din video mindre.

Trin 1

Download arkivsoftware såsom WinRar eller Winzip (se "Ressourcer" nedenfor). Klik på "Download nu" for at begynde at downloade installationsfilen til din computer.

Trin 2

Dobbeltklik på installationsfilen for at installere programmet. Klik på "Næste" gennem hver del, indtil programmet installeres.

Trin 3

Højreklik på en fil, du vil komprimere i en e-mail. Vælg indstillingen "Komprimer og mail".

Trin 4

Klik på "OK" i det næste skærmbillede, der vises. Dit e-mail-program indlæses nu, og du kan indtaste den e-mail-adresse, hvor du vil have filen til at sende den.

Højreklik på en fil, og vælg "Tilføj til arkiv" i stedet, hvis du foretrækker at e-maile manuelt. Klik på "OK". Åbn din webbrowser, og log ind på din e-mail-konto. Klik på knappen "Vedhæft fil", og dobbeltklik på det arkiv, du lige har oprettet, som skal være i det komprimerede RAR-format. Tilføj din modtagers e-mail-adresse. Klik på knappen "Send" for at sende e-mailen.