8 af de bedste tricks til Mail App i Mac OS X

Brug Mail-app i Mac OS X til at håndtere din e-mail? Så er denne samling af nogle af de bedste tips, du finder for Mail app i OS X, for dig. Vi dækker nogle af de bedste tricks derude, herunder hvordan du får hurtigere adgang til nye e-mails, se flere beskeder på en gang, send vedhæftede filer hurtigere, spild automatisk spam, brug VIP, forhåndsvisning af websteder uden at åbne dem, fremskynde e-mail-appen og endda et godt trick til at sove på en Mac med en e-mail sendt fra din iPhone.

Lad os komme i gang og gøre Mac Mail-appen endnu bedre!

1: Få ny post hurtigere ved at ændre Check Frequency

Standardindstillingen kontrollerer ny e-mail hvert 5. minut, men du kan indstille den til at være hurtigere:

  • Træk Mail-menuen ned og vælg "Indstillinger", og klik derefter på fanen "Generelt"
  • Vælg en ny frekvens under "Check for new messages" - den hurtigste indstilling er hvert 1. minut

At tjekke for ny e-mail hvert minut er ret aggressiv, og hvis du arbejder med eller stole på tidsfølsomme meddelelser, kan det gøre en stor forskel.

Hvis du ønsker at få e-mails hurtigere mens du er på farten, kan du også gøre det samme på iPhone.

2: Se flere mailbeskeder med klassisk layout

Classic Mail-layoutet giver dig mulighed for at se mange flere e-mails på skærmen uden at rulle, og det er også som standard at skjule ethvert eksempel på mailindholdet, men giver bare en stor liste over afsendere, emner og tider:

  • Fra Mailindstillinger, gå til fanen "Visning"
  • Markér afkrydsningsfeltet ud for "Brug klassisk layout"

Du vil øjeblikkeligt se forskellen ved at skifte denne indstilling. Denne ændring blev den nye standard med 10, 7 og var ikke særlig populær hos mange hvem

3: Automatisk papirkurven Old Junk / Spam Mail

Mac Mail-appen er i stand til at holde på alle e-mails, der anses for at være "junk", det vil aldrig slette sig selv. Selvom det sikkert går i vejen på den sikrere side, især i betragtning af, at der nogle gange falder positivt for spam og junk mail, hvis du får en masse junk mail, så vil du opdage, at mappen kan blive enorm. Et godt alternativ er at sætte junk-mappen til automatisk papirkurven selv, efter at indholdet er en måned gammel. Dette giver dig masser af tid til at tjekke gennem mappen for noget uhensigtsmæssigt flagget, samtidig med at du hjælper med at holde Mail app ryddet.

  • Fra Mailindstillinger vælger du fanen "Konti"
  • Vælg Mail-kontoen for at ændre fra venstre side, og klik derefter på fanen "Postkasseadfærd"
  • Under "Uønsket" trækker du ned menuen ud for "Slet uønskede meddelelser når:" og sæt dette til "En måned gammel"

Du kan indstille automatisk skraldning af uønsket og spam til en hurtigere indstilling, men en måned giver en god grad af mildhed, og hvis du nogensinde har slettet en meget vigtig email, vil du sandsynligvis sætte pris på den mindre aggressive løsning.

4: Brug VIP til at sortere vigtig mail

VIP giver en meget bedre måde at styre e-mail angreb på, fordi det hjælper dig med at sende flagpost sendt fra bestemte personer eller adresser til at skille sig ud. At markere nogen som VIP er let:

  • Åbn enhver mail fra afsenderen for at markere som VIP, svinge over deres navn, og klik derefter på ikonet Star, der vises ved siden af ​​det

Du kan endda tage dette videre og opsæt VIP-meddelelser sammen med listerne, hvilket gør det så Mail vil kun forstyrre dig, hvis beskeder er kommet ind fra dem på VIP-listen.

For at fjerne nogen fra VIP-sektionen skal du blot klikke på den pågældende stjerne igen, og afsenderen bliver normal igen. Det er også en god strategi at skifte VIP til og fra for bestemte personer til bestemte samtaler.

5: Forhåndsvisning af hjemmesider fra e-mails med hurtig udseende

Er du ikke sikker på webadressen til nogen, der har sendt dig? I stedet for at lancere det i webbrowseren, kan du forhåndsvise webadressen ved hjælp af Quick Look direkte fra e-mail-beskeden:

  • Hold markøren over webadressen i en mailbesked, og klik derefter på den lille pil nedad for at indlæse websiden i Preview

Brug af denne URL forhåndsvisning funktion holder hjemmesiden vises i enhver form for standard web browsing historie eller caches, og kan være meget nyttigt, hvis du er usikker på, om en bestemt meddelelse er SFW eller NSFW.

6: Send nye e-mails med vedhæftede filer hurtigere

Vil du sende en fil eller en gruppe af filer som en vedhæftet fil i en ny e-mail? Bare træk og slip det i ikonet Mail for øjeblikkeligt at oprette en ny mailbesked med filen / filerne som vedhæftede filer. Det er så let, og der er ikke noget mere til det.

Hvis du ikke trækker og slipper, kan du også oprette et tastetryk for at gøre det samme, og øjeblikkeligt oprette en ny besked, med hvilke elementer der er valgt.

7: Send en e-mail til fjernt. Sæt en Mac i dvale

Har du nogensinde glemt at sove din Mac, før du gik hjem eller tog afsted fra kontoret? Det er sket for os alle, men tag et par minutter til at oprette dette fantastiske trick, og du bliver aldrig bekymret for det igen. Hvordan virker det? Du opretter en e-mail-regel i Mail app til OS X for at overvåge en meget specifik sætning fra din egen e-mail-adresse. Når det er blevet anerkendt, vil det starte en enkel AppleScript, der sover på Mac'en og låser den ned, så du kan øjeblikkeligt sove computeren fra hvor som helst bare ved at sende den en mail fra din adresse (sig fra iPhone eller en anden Mac), der indeholder den magiske sætning. Det er teknisk, men lettere at konfigurere end du måske tror:

  • Læs hvordan du opretter fjernliggende sovende Mac'er via e-mail her

Dette er selvfølgelig lidt over dine standard e-mail-tricks håndteret fuldstændigt via Mail app, men det er så nyttigt, at det skal inkluderes i denne liste.

8: Fremskynde mail ved at slukke for billedforhåndsvisning

Kan du finde Mail running træg, især åbning e-mails med mange vedhæftede filer? Du kan fremskynde det dramatisk ved at deaktivere forhåndsvisninger af billedvedhæftning, hvilket forhindrer Mail i at indlæse eventuelle vedhæftede filer i e-mail-beskeden. I stedet har du mulighed for individuelt at indlæse hvert enkelt billede, og det kan virkelig øge e-mailvisningen for ældre Mac'er.

Dette er lidt mere avanceret og kræver brug af en standardkommandoprompt. Indtast følgende i Terminal, og genindlæs derefter Mail app for ændringer, der træder i kraft:

defaults write com.apple.mail DisableInlineAttachmentViewing -bool true

For at gå tilbage til standardindstillingen for automatisk billedindlæsning, skal du blot skifte flag-feltet til 'false'.