Sådan skrottes en gammel mobiltelefon for penge

At kassere din gamle mobiltelefon for kontanter er en god idé, ikke kun økonomisk, men også miljømæssigt. Mobiltelefoner indeholder bly, hvilket gør dem usikre til bortskaffelse af lossepladser. Mobiltelefoner indeholder også metaller, såsom kobber og platin, der kan smeltes ned og bruges til at fremstille nye celler eller andre elektroniske produkter. Derfor betaler flere virksomheder nu kontant for den gamle mobiltelefon, der smuldrer i bunden af ​​din skuffe.

Pace Butler

Trin 1

Besøg Pace Butlers websted, pacebutler.com. Indtast dine oplysninger i den udskrivbare etiketformular på venstre side af skærmen.

Trin 2

Udskriv den etiket, du lige har udfyldt online, og sæt den på en polstret konvolut eller kasse. Dette betyder, at du ikke behøver at betale porto. Mærket indeholder også Pace Butlers leveringsadresse.

Læg din gamle celle i konvolutten eller kassen, og tag den med til dit postkontor. Pace Butler betaler kun for fungerende telefoner, men det accepterer ikke-fungerende telefoner til genbrug. Virksomheden lover at sende en check ud inden fire arbejdsdage efter modtagelse af din fungerende mobiltelefon.

Min guldkonvolut

Trin 1

Besøg webstedet My Gold Envelope, mygoldenvelope.com. Udfyld formularen til højre på skærmen. Min guldkonvolut sender dig en e-mail med yderligere instruktioner.

Trin 2

Vent på, at din tårefast forudbetalte konvolut ankommer med posten. Læg din gamle mobiltelefon i konvolutten.

Læg konvolutten tilbage i Min guldkonvolut. Det lover at behandle din check inden for 48 timer efter modtagelse af din gamle mobiltelefon. Bemærk, at telefonudbetalinger fra My Gold Envelope bestemmes af telefonens "alder, mærke og model, funktionalitet og kosmetiske tilstand". Ødelagte telefoner, der er mere end to år gamle, genbruges uden betaling.

Cell for kontanter

Trin 1

Besøg webstedet Cell For Cash, cellforcash.com. Vælg mærke og model på den telefon, du vil sælge, ved hjælp af rullemenuen.

Trin 2

Se for at se, om din telefon er penge værd. Priserne er angivet for nogle telefoner, andre har et genbrugsmærke, hvilket betyder, at Cell For Cash genbruger telefonen gratis uden betaling til dig.

Trin 3

Klik på telefonen, hvis du er tilfreds med den tilbudte pris. Tryk på fanen "Sælg denne telefon" nederst på skærmen.

Trin 4

Indtast dine kontaktoplysninger, inklusive e-mail-adresse. Du har mulighed for at udskrive en forud adresseret etiket fra webstedet eller modtage en forud adresseret æske fra virksomheden. Begge er freepost. Vælg en mulighed, tjek afkrydsningsfeltet og klik på fanen "Sælg denne telefon" nederst på skærmen.

Udskriv en etiket, eller vent på, at din kasse ankommer. Pak din telefon og send den tilbage til Cell For Cash. Bemærk, at telefonen skal fungere, før en betaling kan foretages. Cell For Cash lover at foretage betaling inden for 45 dage efter bekræftelse af din telefon.