Har iOS 7.1.1 hjulpet eller beskadiget batteriets levetid på din iPhone / iPad?

Nogle brugere rapporterer om væsentlige forskelle i batterilevetiden til iPhone og iPad-modeller, der har opdateret til iOS 7.1.1, med nogle rapporter om forbedret batterilevetid og andre rapporter om øget batteridrænning, nogle gange endda hurtigt som det ses med 7.1-opdateringen (hvilket er let reparerbar).

Så vi spørger læserne, har iOS 7.1.1 ændret din batterilevetid overhovedet?

Fra indledende test synes der ikke at være meget udadgående effekt på batteriet lavet med iOS 7.1.1, og bestemt ikke noget i udgivelsesnoterne nævner emnet, men næsten hver eneste iOS-opdatering kommer med rapporter af enten bedre eller værre batteri alligevel. Indtil vi finder noget lidt mere afgørende, vil vi bede om din egen erfaring; Hvis du har installeret 7.1.1 opdateringen, har du bemærket en ændring i, hvor længe din iPhone, iPad eller iPod touch varer, før du skal genoplade den igen?

Har iOS 7.1.1 ændret batteriets levetid på din iPhone eller iPad?

Lad os vide dine oplevelser i kommentarerne, om batteriet er blevet bedre eller værre.

Personligt har jeg ikke bemærket noget indlysende endnu, og det ser ud til det samme som iOS 7.1. Hvis din er blevet værre, skal du overveje at foretage et par ændringer for at rette op på det, og hvis du oplever den varme iPhone med hurtigafledningsproblem, skal du følge disse trin for at løse det. Glem ikke at slukke for Bluetooth-indstillingen, som rutinemæssigt slår sig selv med endnu mindre softwareopdateringer. Det har typisk ikke indflydelse på ting, men hvis du har en bilstreg, der synkroniseres via Bluetooth eller mange andre enheder, er den konstante søgning kan medføre alvorlig afløb.