Mac Setup: Desk of Senior Scientist & FPGA Developer

Det er tid til en anden Mac-opsætning! Denne gang deler vi arbejdspladsen til Daniel W., en seniorforsker og FPGA-udvikler, der har et godt Mac-skrivebord til at lære lidt mere om:

Hvilken hardware er inkluderet i din Mac-opsætning?

På arbejde har jeg en MacBook Pro (medio 2012) med 16 GB DDR3 RAM, en 750 GB intern drev og et Seagate 2 TB eksternt drev, to eksterne Thunderbolt Displays (en i portræt tilstand), et Mac Das Keyboard, en Mac (venstre) trådløs mus og en (højrehåndet) Trackpad, en iPhone og en 16 GB iPad Air.

Jeg filtrerer hele min e-mail, så kun vigtige meddelelser vises på min iPad, som har e-mail åben mens jeg arbejder. IPad går med mig, når jeg går ud for at spise solo eller når jeg rejser. IPhone er til det sjældne personlige opkald. Jeg købte MacBook Pro, så jeg kunne arbejde på mit skrivebord eller tage det til møder for at vise fremskridtsrapporter på et projektionssystem, men nu er det stort set bundet til mit skrivebord. På min ønskeliste er at købe en MacPro til mit skrivebord og gratis MacBook Pro til møder.

Hvad bruger du dit opsætning til?

Jeg udvikler FPGA-baseret hardware og forbinder mig med min verden.

Hver af mine tre skærme har flere desktops åbne. Typisk bruger jeg ssh og VNC til at forbinde til et par fjern Linux-servere, hvor jeg kører Xilinx Vivado-værktøjerne til FPGA-udvikling. Jeg kører også VMware på et skrivebord på denne skærm til applikationer som OrCAD, der kun kører på Windows og til de tidspunkter, hvor jeg vil køre Linux lokalt. På skærmen har jeg ofte Emacs og to kildefiler åbner side om side. Portrættilstanden er også fantastisk til gennemgang af PDF-specifikationer. På MacBook Pro-skærmen kører jeg værktøjer som LTSpice til elektronisk kredsløbssimulering. Jeg har også en browser åben der for at finde op information på internettet og Mail Tool til at svare på e-mails og se alle de filtrerede meddelelser, når jeg tager en pause.

Hvilke apps bruger du oftest? Er der noget vigtigt?

Emacs, Terminal og SSH, VNC, Mail Tool, Safari, Dropbox, Evernote, VMware Fusion, Word og Excel, LTSpice. De er alle en del af mit job og så kunne jeg ikke gøre uden nogen af ​​dem. Evernote bliver bare bedre.

Har du nogle nyttige tricks eller oplysninger, du gerne vil dele?

At have en mus i venstre hånd (hvilket er den måde, jeg har moused i årevis) og en Trackpad i højre hånd samtidig gør desktopsne virkelig flyve på mine skærme. Det er fantastisk, hvor hurtigt du glemmer at du gør disse opgaver med din venstre hånd og disse opgaver med din højre: Du gør det bare.

VMware Fusion er en af ​​de bedste køb, jeg lavede til min arbejdscomputer. Det giver mig mulighed for nemt at installere (eller geninstallere) ødelagte O / S'er som Windows eller Linux uden at have min hovedcomputer udført. Hvis jeg afhenter en virus eller fortryder en softwareinstallation på Windows, geninstallerer jeg kun Windows fra et gemt øjebliksbillede. Mens det geninstalleres, kan jeg stadig læse min e-mail eller surfe på internettet. Det er den eneste måde at køre andre operativsystemer på: i en sandkasse har du ikke noget imod tømning efter behov.

-

Har du en interessant Mac-opsætning eller Apple-arbejdsstation, du gerne vil dele med OSXDaily? Send dem ind, gå her for at komme i gang! Hvis du ikke er klar til at dele dit eget skrivebord endnu, kan du altid gennemse vores mange udvalgte Mac-opsætninger også.