Sådan gendannes slettede billeder og video fra iPhone og iPad på den nemme måde

Uheld ved at slette billeder fra en iPhone eller iPad sker, og det er ikke en sjov følelse at vide, at du måske har mistet et billede eller en gruppe billeder, du ønskede at beholde. Heldigvis understøtter de nyeste versioner af iOS en automatisk genoprettelsesproces, der giver dig mulighed for at gendanne slettede billeder direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Funktionen Photo Recovery er temmelig tilgivende, hvilket giver dig en rimelig tidslinje, hvor det er muligt at genoprette et tabt billede.

Gendannelse af slettede billeder i iOS

Funktionen til fotoredigering virker for at genoprette et billede eller en video på en iPhone eller iPad, der kører iOS 8 eller nyere, forudsat at den ikke er blevet slettet permanent eller allerede udgået. Her er hvad du vil gøre for at gendanne en eller flere af dine slettede billeder:

  1. Åbn appen Billeder som sædvanlig, og vælg "Album" -visningen
  2. Rul gennem listen over album og vælg "Nyligt slettet"
  3. Dette album viser alle billeder og videoer, der er mulige at gendanne. Hver miniatur indeholder et dagnummer på det, der angiver, hvor længe det pågældende foto kan gendannes - du kan gendanne enten et enkelt foto eller en video eller flere fotos og videoer:
    • Gendan et enkelt slettet foto / video : Vælg billedet for at se det som normalt, tryk så på "Gendan" -knappen og bekræft genoprettelsen - dette flytter billedet fra slettet og genopretter det til dine normale album og Camera Roll
    • Gendan flere slettede billeder / videoer : vælg knappen "Vælg" og tryk på alle fotos og / eller videoer for at gendanne, og vælg derefter "Gendan" for at nulstille det pågældende medie

  4. Gå tilbage til det normale "Album" eller "Billeder" -visning i Photos-appen for at finde dine ubeslægtede billeder og videoer som normalt

Den sidstnævnte mulighed for flere opsving er fantastisk, hvis du eller en anden person ved et uheld fjernede store mængder billeder, slettet et par eller endda mange som hvad der er muligt gennem massen slette fotos efter dato-trick.

Jeg har ved et uheld slettet et foto / video fra min iPhone, kan det hjælpe mig?

Ja, næsten helt sikkert! Det er hele punktet med denne nemme foto- og videoredigeringsfunktion, men du ved, at din iPhone, iPad eller iPod touch skal køre iOS 8 eller nyere, da denne funktion kan eksistere på din enhed. Det betyder, at en ny telefon eller et køb vil have funktionen, men ældre kan det ikke. Så hvis du eller en elsket ved et uheld sletter et vigtigt billede eller endda 100 af dem, kan du genoprette dem nemt og uden besvær.

Indtil nyere versioner af iOS introducerede denne indbyggede simple genoprettelsesfunktion, var den eneste anden mulighed at udføre brug af sikkerhedskopier for at gendanne fotos lavet gennem iTunes ved ekstraktion eller genoprettelse via iTunes eller iCloud. Selvom det stadig er muligt, skal den indbyggede genoprettelsesfunktion gøre det væsentligt mindre nødvendigt.

Der er nogle få undtagelser fra genoprettelsesfunktionen, hvor det mest oplagte er, at hvis et billede blev permanent slettet gennem albummet "Nyligt slettet", blev et billede eller en video udvidet uden for genoprettelsesperioden (typisk 30 dage), eller hvis iPhone eller iPad har intet ledigt lagerplads tilbage.