Tips til øget nøjagtighed af hjertefrekvensmonitor på Apple Watch

Den indbyggede pulsmålerfunktion i Apple Watch er fantastisk til motion og overvågning af generel hjertesundhed, men fra tid til anden kan du bemærke, at hjertefrekvensnummeret rapporteres tilbage forekommer usædvanligt givet din nuværende tilstand. Du kan f.eks. Sidde ved skrivebordet og arbejde på et antal tal uden for din normale hjertefrekvens eller måske du træner, og du ser et tal meget under det du ville forvente. Disse outlier-aflæsninger sker noget ofte på Apple Watch, men der er normalt en grund, der er let at adressere.

Vent til en anden BPM-læsning

For det første, hvis du ser en læsning, der ikke ser helt rigtigt ud, skal du sørge for at lade Watch-hjertefrekvensen blinke aktiv i yderligere få sekunder, så en anden læsning eller flere kan tages. Sidstnævnte aflæsninger har tendens til at være mere præcise, hvis den første er vej derude, for eksempel har jeg haft aflæsninger, fortæl mig, at min hjertefrekvens var 150 BPM mens du sad ved et skrivebord (kom på, jeg drikker ikke så meget kaffe!) men efter at have ladet Watch læse hjertefrekvensen en smule længere, hoppede det tilbage til et typisk forventet interval. Disse outlier-aflæsninger er ret almindelige, og måske kan en softwareopdatering adressere disse.

OK, så du har ladet Apple Watch få en anden læsning eller fire, og hjertefrekvensen er stadig væk? Hvorfor?

Vær sikker på, at Apple Watch Band har en god pasform

Den mest almindelige årsag til Apple Watch, der giver unøjagtige hjertefrekvensmålinger, synes at være på grund af passformen af ​​Watch-bandet selv. Et løst passende band, der bevæger sig rundt, eller som har bemærkelsesværdige huller mellem uret og huden, kan let forårsage en unøjagtig læsning. For de mest nøjagtige hjertefrekvensaflæsninger vil du være sikker på, at du har Apple Watch temmelig tæt på din hud, hvilket er lidt lettere med Apple Watch Sport bands og forskellige bands med magnetiske låse i stedet for nogle af de andre bands, især link armbåndet. Hvis du ikke har et Apple Watch Sport-bånd, kan du få et overraskende god kvalitet banke-Apple Watch Sport band fra Amazon for betydeligt billigere end hvad du ville betale hos Apple for et "officielt" plastbånd. Uanset hvilket bånd du bruger, skal du bare sørge for at det passer godt til de bedste resultater.

Kontroller, om der er snavs på huden eller andre følgebræfter

En anden hyppig årsag til, at Apple Watch kan tilbyde unøjagtige aflæsninger, er, hvis Apple Watch-lyssensorerne på bagsiden af ​​enheden er blokeret, uanset om det er snavs, tung snavs, film, ubehandlet lotion eller solnedgang. Fra personlig oplevelse kan visse mærker (måske typer?) Af solstikke få Apple Watch-hjertefrekvensaflæsningen til at være langt væk, så hvis du træner med Apple Watch udendørs og har solbremse, vil du være opmærksom på at være en Mulig årsag til en unøjagtig hørhastighedslæsning. Dette ser ud til at være særligt rigtigt med de mere smarte sunblock typer, der er slags skinnende på applikation, typisk fundet med vandtætte sorter, mens solcreme cremer, der tørrer ud og ikke forlader huden alt skinnende normalt er fint.

Et insekt? En software løsning?

Som antydet tidligere, er det også muligt, at nogle softwareproblemer kan få Apple Watch-pulsmåleren til at være unøjagtig. Sørg derfor for at installere WatchOS-opdateringer, når de er tilgængelige for Apple Watch for at få mulige fejlrettelser eller forbedringer af enhederne. kapaciteter. For eksempel kan en fremtidig Apple Watch-opdatering afvise den allerførste pulsevisning, som typisk er den unøjagtige, og viser kun den nøjagtige BPM efter det.

For hvad det er værd, har jeg forsøgt at nulstille og slette Apple Watch for at sætte det op som nyt igen, og det gjorde ikke nogen forskel i hjertefrekvenslæsningsevnen, så medmindre funktionen slet ikke virker for dig, at fejlfindingstrinnet sandsynligvis vil være frugtløst.

Har du fundet, at Apple Watch-pulsmåleren er nøjagtig? Oplever du lejlighedsvise unøjagtigheder? Lad os vide i kommentarerne, hvis du har tricks eller erfaring med hjertefrekvenslæsningsfunktionen.