Sådan bruges RAR Password Recovery

Roshal Archive-systemet giver dig mulighed for at komprimere flere store filer til et mindre rum, så filerne let kan gemmes eller overføres. For at gendanne filerne for at bruge dem skal du dekomprimere arkivet med et RAR-ekstraktionsprogram. Mange RAR-programmer giver dig mulighed for at indstille en adgangskode i arkivet, så ingen kan få adgang til dine filer. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bruge et program som RAR Password Recovery til at låse op for arkivet.

Trin 1

Klik på "Åbn" i øverste venstre hjørne af vinduet RAR Password Recovery. Naviger gennem computerens mapper, og find det RAR-arkiv, du skal låse op.

Trin 2

Klik på navnet på RAR-filen, og vælg "OK". Åbn rullemenuen "Attack Method", og vælg "Brute Force."

Trin 3

Vælg feltet "Maksimal længde" i venstre side af vinduet. Indtast det maksimale antal tegn, der kan være i adgangskoden.

Trin 4

Rul ned til overskriften "Tilladte tegn". Klik på afkrydsningsfeltet for hver type tegn, der kan være i adgangskoden - tal, store bogstaver og specielle symboler. Klik på alle felterne, hvis du ikke ved, hvilken type tegn der er i adgangskoden.

Trin 5

Klik på knappen "Start" øverst i vinduet. Vent på, at programmet er færdigt, og kontroller derefter overskriften "Adgangskode" for at finde RAR-filens adgangskode.

Gå tilbage til programmets hovedskærm, og vælg "Dictionary Attack" i Attack Method-menuen, hvis du ikke fandt adgangskoden ved hjælp af Brute Force-metoden.