Sådan slukkes autokorrektur i sider & TextEdit på Mac OS X

Mange brugere har bemærket, at deaktivere autokorrektur i Mac OS X Systemindstillinger påvirker ikke hver enkelt app på deres Macs. To tilfælde i punkt, hvor autokorrektion forbliver på; Sider, tekstbehandlingsprogrammet fra Apple og TextEdit, standardtekstredigeringsappen, der følger med alle Mac'er.

Hvis du vil deaktivere autokorrektur for TextEdit og Sider-appen, i stedet for at stole på autokorrektur til / fra, skal du gå et skridt videre og deaktivere automatisk stavekorrektionsmotor bygget separat i disse apps. Dette overses ofte af brugere, hvilket fører dem til at tro, at der er et problem med autokorrektur, ikke at lytte til deres præferencer sat i OS X, når dette faktisk er en forsætlig funktion. Lad os hoppe lige til det og dække, hvordan du deaktiverer autokorrektionerne i de to store tekst- og ordapps til Mac:

Deaktivering af automatisk korrigering af sider på Mac

Autokorrektur i sider til Mac er deaktiveret via en appspecifik indstilling, der kan justeres via en menu skift:

  1. Åbn sider som sædvanlig, og gå til menuen "Rediger"
  2. Rul ned til undermenuen "Stave- og grammatik" og vælg "Check spelling automatisk", så den bliver afkrydset

Det er det, autokorrektur i siderne forbliver slukket for alle dokumenter, medmindre du genaktiverer det igen på et tidspunkt. Du behøver ikke genstarte appen eller noget, forandringen er øjeblikkelig og kan vendes ved blot at vælge "Check spelling automatisk" i samme menu igen.

Husk, at dette er uafhængigt af den universelle systemindstillinger i Mac OS X, så du kan have det indstillet til enten at være tændt eller slukket, og det betyder ikke noget for appen Sider.

Deaktivering af autokorrektion i TextEdit til OS X

TextEdit autokorrektion håndteres på samme måde som sider på en Mac, med sammenhæng mellem de to menuer:

  1. Åbn TextEdit-appen med ethvert dokument
  2. Træk ned "Rediger" og gå til "Staveord og grammatik", vælg "Check spelling automatisk" for at fjerne markeringen

Sådan ser det ud i TextEdit, menuen er i sig selv den samme som Sider:

Dette er nyttigt af mange grunde, men det er særligt praktisk, hvis du bruger TextEdit som HTML-kildevisning eller editor for at undgå autokorrektionskode.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du vælger at forlade "Kontroller stavning mens du skriver" aktiveres, vil ikke autokorrektionen opstå. I stedet tillader det at detekteres typografier og fejl, der blot understreges i rød tekst, snarere end at erstatte dem automatisk. Dette anbefales generelt til de fleste forfattere og forfattere, da det hjælper med at markere fejl, men nogle gange vil det markere ting fejlagtigt.

Tak til en af ​​vores mange strålende læsere til tip ideen!