Hvordan man laver brændstof i "Farm Town" (8 trin)

Du kan ikke værktøj rundt i din "Farm Town" høstmaskine, hvis din brændstoftank er lysere end en dørnegl. Men rolig, landmand. Det interaktive sociale mediespil fra Slashkey - populært på Facebook og Myspace - har et par tricks i ærmet. Du kan score mere brændstof, hvis du ved, hvor du skal kigge. Du kan også lave noget af din egen benzin ved at gemme dine Farm Cash og købe smart.

Trin 1

Gå til din virtuelle gård i Facebook eller Myspace.

Trin 2

Accepter en brændstofdåse som en gave, hvis du ikke allerede har gjort det. Det vises i din gaveæske. Du vil også se kredit for det under brændstoftankikonet.

Trin 3

Klik på kortet. Kig efter en tankstation, eller du kan enkelt klikke på den lille brændstofdåse under dine mønter og kontanter.

Trin 4

Klik på knappen "tanke op", så vises kreditten automatisk i din "tankstation / tank".

Trin 5

Klik på en tankstation. Du vil være i stand til at fortælle, hvor meget brændstof du har tjent, og hvad du kan bruge til dagen.

Trin 6

Opbevar din gasbeholder. Gassen kan forblive i din gaveæske, og den forbliver der, indtil næste gang du tanker den op.

Trin 7

Brændstof på dine landbrugsmaskiner ved at klikke på knappen "Tanke op". Når du klikker på knappen, går alt brændstof, der vises i skærmens venstre hjørne, tabt.

Køb et olieraffinaderi til 32 kontanter på gården. Raffinaderiet lader dig fremstille brændstof ud af den råolie, der bruges i dit landbrugsudstyr. Opbevar brændstoftankene i din opbevaring.