Lav Polaroid Billeder nemt med Poladroid

Polaroid-film-effekten er et sjovt og retro-look for digitale billeder, og nu kan du lave Polaroid-stilbilleder uden Photoshop! Den nifty app kaldet Poladroid er kompatibel på tværs af platformen og virker præcis som annonceret: Træk blot et billede på Poladroid-appen, og ud kommer et Polaroid-stilbillede.

Poladroid giver dig mulighed for nemt at lave digitale versioner af Polaroid-stilbilleder, lige fra Mac OS, Mac OS X eller Windows. Det er super nemt at bruge og meget sjovt, og produktionerne ser endnu mere Polaroid-ish ud end Instagram-filtre gør.

Selve appen er lidt quirky og slags langsom, men det er delvis fordi udvikleren er bygget i en virtuel "udviklingsproces" som de rigtige polaroider, du kan endda ryste dem rundt (ved at flytte billedet omkring skærmen) for at udvikle hurtigere . Hvis du er utålmodig, skal du blot højreklikke på billedet i appen og vælge at have billedet gemt nu. Som standard dumpes Polaroid-billederne til ~ / Billeder, men du kan justere indstillingen i præferencerne.

Tilsyneladende var der en iPhone-version af appen, men Apple har afvist det mange gange fra appbutikken ... bummer ... men i det mindste kan vi køre det på vores Macs! (Også Windows PC, hvis du svinger den måde)

Udvikler hjem, tjek Polardoid her

Ovennævnte billede blev lånt fra Poladroid Flickr Pool, hvor du kan se tonsvis af andre Polaroid-billeder, der alle blev lavet med denne app. Tjek det helt sikkert!