Sådan får du altid redningsværktøj til røde øjne i fotos til Mac

Mac Photos-appen indeholder et godt redningsværktøj til fjernelse af øjne, hvilket gør et hurtigt arbejde for at slippe af med den skarpe røde øjneffekt, som nogle gange kan ske med fotos af ansigter. En af nysgerrighedene i Photos for Mac, men det er ikke muligt at se det røde øjeværktøj som en mulighed, da appen ser ud til at forsøge at opdage, om røde øjne er synlige i billedet, og kun vise fjernelsesværktøjet, hvis det er nødvendigt. Dette har fået nogle brugere til at tro, at funktionen ikke findes i Photos for Mac. Med en lille indsats kan du altid vise redningsværktøjet i Photos for Mac, fjerne eventuelle gætterier om, hvorvidt funktionen er der, og hvis den kan bruges til et foto i spørgsmålet.

Adgang til værktøjet til fjernelse af røde øjne i fotos til Mac

Dette vil gøre red-eye-værktøjet altid synligt, hvilket giver hurtigere adgang, uanset hvad billedet i Photos for Mac er eller ligner.

  1. Fra Photos-appen i Mac OS skal du åbne et foto (det behøver ikke at være et med røde øjne synlige for blot at afsløre værktøjet)
  2. Vælg "Rediger" indstillingen "
  3. Træk menuen "Vis" og vælg "Vis altid røde øjne kontrol"
  4. Kig efter det nyligt synlige "Røde øjne" -værktøj, der findes i Rediger sidebjælken i Fotos-appen

Nu da red-eye-værktøj altid er synligt, bør du ikke have noget problem med at få adgang til det eller bruge det igen i fremtiden, hvis det er nødvendigt.

Brug af værktøj til fjernelse af røde øjne er bare et spørgsmål om at vælge indstillingen og derefter klikke på røde øjne på billedet, det gør et godt stykke arbejde med øjeblikkeligt at fjerne røde øjne effekt med næsten ingen indsats. Du kan udføre lignende fjernelse af røde øjne fra billeder med iPhone eller iPad Photos app.