Facebook Notifier bringer Facebook notifikationer til din Mac Desktop

Endelig en Facebook Notifier for Mac! Jeg har længe været fan af Google Notifier for Mac, som sidder i menulinjen og giver dig besked, hvis du får en indgående mail. Naturligvis var jeg spændt på at høre om Facebook Desktop Notifications, en ny app, der stort set gør det samme, men for Facebook. Med denne Facebook Notifier vil artikler sendt til din væg og meddelelser sendt direkte til dig blive offentliggjort af Growl notifikationer til din Mac desktop.

For mig kan Facebook være en stor distraktion og time waster, når jeg logger ind på webstedet er det let at lade 30 minutter passere bare at holde sig ajour med alle dine venner statuser og billede uploads. Facebook Desktop Notifications nedskæres på denne spildtid ved at underrette mig om indgående meddelelser og meddelelser, så jeg kan i det væsentlige spilde mindre tid på det faktiske websted ved at logge ind på det mindre ofte!

Alt, der hjælper mig med at holde kontakten og være mere produktiv, er en win-win i min bog, så jeg er glad for at have Desktop Notification-appen installeret. Appen er beta, men så langt synes lovende, og jeg har ikke haft nogen problemer med det, du kan downloade det fra Facebook, hvis du er interesseret.

Ovenstående billede fra TechCrunch, hvor jeg også lærte om denne lille hjælpeprogram. Der har været et par opdateringer til appen, og hver enkelt synes at være bedre og bedre.