Sådan genopfyldes Lexmark-patroner og nulstilles chip

Når du genopfylder en Lexmark-printerpatron, skal du også nulstille dens chip, så printeren genkender, at patronen er genopfyldt. Både genopfyldning og nulstilling er ret let, så længe du følger den rigtige metode. Instruktionerne varierer lidt afhængigt af patronens model, men proceduren er stort set den samme.

Genopfyldning

Trin 1

Læg patronen på papirhåndklæder.

Trin 2

Skrul patronens øverste etiket af. Der skal kun være en etiket på patronen, så du skal ikke have problemer med at finde den.

Trin 3

Fyld sprøjten med ca. 25 ml blæk, hvis det er en sort patron eller ca. 15 ml blæk, hvis det er en farvepatron. Mængden af ​​blæk afhænger også af patronens kapacitet. Hvis du genopfylder en enkeltfarvet patron, skal du injicere blækket langsomt i et af hullerne under den etiket, du har trukket af. Du kan injicere i ethvert hul, fordi de alle går til den samme svamp. Når du har genopfyldt blækket, kan du lade den øverste etiket være væk. Dens fravær påvirker ikke udskriftskvaliteten.

Hvis din printer bruger en trefarvet blækpatron, skal du bestemme, hvilket hul der fører til hvilken blækbeholder - magenta, cyan eller gul. Normalt fortæller den øverste etiket på patronen, som du skrællede af i trin 2, hvilket hul der fører til hvilket farverum. Hvis du ikke er sikker, skal du tage en lang nål eller et tandstikker og indsætte i hvert hul, inden du genpåfylder. Når du tager nålen ud, bliver den farvet, så du kan bestemme, hvilket blæk der skal fyldes i hullet.

Læg patronen tilbage i printeren.

Nulstilling

Trin 1

Sluk printeren.

Trin 2

Hold tasterne "Klar" og "Retur" nede, mens du drejer printeren, indtil du ser "Udførelse af selvtest" på printerskærmen. Nu går du ind i "Diagnostics Mode."

Trin 3

Vælg "Vedligeholdelsesantal".

Trin 4

Vælg "Nulstil". Antallet af blækniveau nulstilles nu, og du holder op med at modtage meddelelser om "Lavt blæk" på din printer.

Tryk på "Return" -knappen for at vende tilbage til "Diagnostics Mode" -menuen. Nu kan du gå tilbage til printerens normale tilstand.