iPhone 4S udsolgt Allerede, Leveringstid nu 1-2 uger

Apple ser ud til at have et andet hit på det er hænder med iPhone 4S. Forhåndsordrer af enheden er allerede udsolgt ved forsendelse på udgivelsesdatoen den 14. oktober, og nu leverer Apple og alle amerikanske luftfartsselskaber en 1-2 ugers forsinkelsesforsinkelse for næste iPhone. Faktisk har AT & T allerede proklameret 4S som deres "mest succesfulde iPhone-lancering", idet de solgte over 200.000 forudbestillinger i de første 12 timer alene.

Med enheden, der allerede er udsolgt, betyder det sandsynligvis, at hvis du håbede at få hænderne på iPhone 4S på lanceringsdagen, skal du nok vente på linje i en Apple Store.

Den hurtige udsalg er sikker på at påvirke iPhone 4S tilgængelighed både i USA og i udlandet, selv om der er spekulationer om, at fordi Apple vedligeholdt iPhone 4 formfaktoren, vil de kunne indhente efterspørgslen hurtigere. Ikke desto mindre, med Fortune estimere over 500.000 forudbestillinger, før Apple løber ud, vil forsendelsestiden for nye ordrer, der er placeret online, sandsynligvis stige endnu mere, da salget fortsætter med at akkumulere.