Rediger nemt værtsfil i Mac OS X fra en præferencepanel

Værterne arkiverer værtsnavne til IP-adresser, den er til stede i stort set alle operativsystemer i en eller anden form, og i Mac OS X er den gemt på / etc / hosts, hvilket kræver administrative rettigheder til at ændre og generelt et spring til kommandolinjen. Redigering af værtsfilen giver dig mulighed for at lave en række ting som f.eks. Lokale testdomener, blokere websteder og IP'er, nedgradere iOS, fejlfinding af mærkelige iTunes-fejl og meget mere.

Hvis du har brug for at redigere din hosts-fil, men du ikke er kyndig med Terminal, og du hellere vil undgå kommandolinjen helt, skal du tjekke den gratis Hosts-præferencesrude. Tredjepartsværtspanelet lader dig nemt tilføje, redigere og fjerne hostfiler. Hvis en vare er markeret, gemmes den i værtsfilen, hvis den ikke er markeret, fjernes den snarere end kommenteres, men bliver fortsat gemt i præferencepanelet til senere brug. Enkel, nem at bruge, lav vedligeholdelse og bør være perfekt til alle, der har brug for at ændre / etc / hosts, men ønsker ikke at få deres hænder for beskidte med nano eller vi.

  • Download Hosts Preference Panel gratis fra GitHub

Værter fungerer sammen med de fleste nye versioner af Mac OS x, herunder OS X 10.6.8, 10.7+ og 10.8 Mountain Lion.

Ideelt set vil værtsvalgsruden indeholde ledelses- og flere værtsfilsjuggling, som GasMask giver, men måske kommer det i en fremtidig version.

Opdatering: Hvis ændringer ikke træder i kraft, skal du manuelt skylle dns cache med dscacheutil.