Sådan udskrives påmindelser lister fra en Mac

Hvis du bruger påmindelsesprogrammet på Mac, kan du måske udskrive en påmindelsesliste, måske er det en købmandsliste eller en tjekliste over ting, du skal gøre. Mærkeligt nok indeholder programmet Reminders for Mac ikke evnen til at udskrive. Så hvordan udskriver du en påmindelsesliste fra en Mac eller påmindelser i iCloud?

Denne vejledning viser dig, hvordan du udskriver påmindelseslister fra en Mac, dette bruger en løsning, der muligvis giver den nemmeste måde at udskrive påmindelser i MacOS. Du kan bruge denne metode til at udskrive eventuelle påmindelser om, hvorvidt den er på Mac, eller om påmindelserne synkroniseres til Mac over iCloud fra en iPhone eller iPad, betyder ikke noget.

Sådan udskrives påmindelseslister på Mac

  1. Åbn påmindelser på Mac'en og vælg den påmindelsesliste, du vil udskrive
  2. Klik lige til højre for et emne i påmindelseslisten, så at påmindelsen er valgt (normalt angivet ved at dreje lidt grå)
  3. Gå nu til "Rediger" menuen og vælg "Vælg alle" (eller du kan slå Kommando + A) for at vælge alle påmindelser på listen
  4. Gå tilbage til menuen "Rediger" og vælg "Kopier"
  5. Åben nu appen, der hedder TextEdit i Mac OS (eller du kan åbne Sider-app eller en anden tekstredigeringsprogram, hvis du foretrækker) og oprette et nyt tomt dokument
  6. Træk menuen 'Rediger' ned og vælg 'Indsæt' for at indsætte påmindelseslisten i det åbne blanke tekstdokument
  7. Rediger formateringen af ​​påmindelseslisten, hvis det ønskes
  8. Nu til menuen "Fil" og vælg "Print" som sædvanlig fra TextEdit, Pages eller din tekstbehandler efter eget valg

Det er det, listen over påmindelser vil nu udskrive, eller du kan vælge at udskrive som PDF, hvis det ønskes.

Dette er nyttigt af indlysende årsager, om det er at udskrive en købmandsliste, en generel opgaveliste (husk at du kan føje til påmindelser med Siri for steder, hvad du ser på skærmen og meget mere), en opgave liste eller elementer liste, eller meget mere.

Når påmindelserne er udskrevet, kan du altid slette dem fra Mac'en, men bemærk, om de synkroniseres via iCloud, så finder du, at de også fjernes fra en iPhone eller iPad - og omvendt, hvis du sletter Alle påmindelser lister på en iPhone eller iPad ved hjælp af iCloud for at synkronisere dem, og de tilsvarende påmindelser vil også gå tabt fra Mac.

Og ja, i tilfælde af at du undrede, for øjeblikket for at udskrive en påmindelsesliste på Mac, skal du kopiere påmindelseslisten og derefter indsætte den i en anden app, der understøtter udskrivningen. Hvorfor programmet Reminders i Mac OS og Mac OS X ikke understøtter udskrivning er lidt af et mysterium, men måske vil fremtidige versioner af påmindelsesprogrammet til Mac få udskrivningsevnen uden at bruge kopiering og indsættelse.

Kan du udskrive påmindelseslister fra iPhone eller iPad?

I øjeblikket er der ingen mulighed for at udskrive påmindelseslister fra iOS Reminders-appen heller.

Således, hvis du vil udskrive en påmindelse fra en iPhone eller iPad, kan du bare søge efter det i iOS, dele det med dig selv eller en Mac-bruger, og brug derefter anvisningerne ovenfor til at udskrive påmindelseslisten fra Mac. Måske vil en fremtidig version af Påmindelser til iOS også få udskrivningsfunktionen.

Kender du et andet trick til at udskrive påmindelser fra Mac OS eller iOS? Lad os vide i kommentarerne!